Γλασάρουμε τα κρεμύδια σε κατσαρόλα με κρασί, ξύδι, θυμαρόμελο, μπαχάρι και δάφνη. Αλατοπιπερώνουμε το συκώτι, το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο με δεντρολίβανο και σκόρδο και σβήνουμε με λευκό...
Πλένουμε το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε, το καρυκεύουμε και το μαρινάρουμε σε χυμό λεμόνι, με σκόρδο και μυρωδικά για 1/2 ώρα. Βάζουμε το κοτόπουλο σε γάστρα και ψήνουμε στους 160...
Περνάμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε τον κιμά, αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, πλάθουμε σε μπιφτέκια των 160 - 200 γρ. Βράζουμε στο ζωμό τον τραχανά...
Κόβουμε το κρέας σε μεγάλα κομμάτια και μαρινάρουμε για 12 ώρες σε ένα μείγμα με τα υπόλοιπα υλικά . Το περνάμε σε ξύλινες σούβλες και το ψήνουμε στο φούρνο σε γκριλ και αέρα ή στο...
Σιγοβράζουμε το κρέας με όλα τα υλικά εκτός από το κριθαράκι μέχρι να μαλακώσει. Σοτάρουμε το κριθαράκι σε ελαιόλαδο και λίγο βούτυρο κατσικίσιο. Αφαιρούμε τα κότσια αφού βράσουν και...
Βάζουμε τον κόκορα στο μίγμα της μαρινάδας για 6 ώρες. Μετά τον μεριδοποιούμε και τον σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα λαχανικά, σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε το μπουκέ και την ψιλοκομμένη...