A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Άνοιξη, και το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική (τ. 137) είναι γεμάτο από τον θριαμβευτικό απολογισμό της 16ΗΣ ARTOZA! Νέες σημαντικές συμφωνίες, περίπτερα και δηλώσεις εκθέτων, κορυφαία masterclasses, οι εντυπώσεις τοπ ξένων εμπορικών στελεχών, έγκυρη επιμόρφωση για επαγγελματίες στο business lab, διεθνούς φήμης σεφ, 40.000 επισκέπτες σε ένα τετραήμερο εμπορικό και επιμορφωτικό φόρουμ, πραγματική γιορτή για τον κλάδο! Δείτε ακόμα στο τεύχος που κυκλοφορεί τις νέες τάσεις στο παγωτό, πασχαλινά πρωτότυπα τσουρέκια, όλα όσα ισχύουν για τις πιστοποιήσεις Kosher και Halal για άρτο και γλυκό, πόσο έχει συνεπάρει το κοινό το νέο ρεύμα για τα προϊόντα κάνναβης, μέσα από μαρτυρίες ιδιοκτητών και τις πιο κοσμοπολίτικες συνταγές παγωτού για special occasions. Όλα στο ΑΖ 137, που κυκλοφορεί ανανεωμένο, 9 φορές το χρόνο, στην πιο πλούσια έκδοση του κλάδου!