A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, το «Α-Ζ», με το τεύχος 144, αποχαιρετά το 2019 και σας προτείνει απλές αλλά συνάμα εντυπωσιακές σοκολατένιες δημιουργίες με έμφαση στο χρυσό από τον pastry chef, Χρήστο Παυλάκη! Ο MOF Alain Chartier πρωτοπορεί και πάλι με χριστουγεννιάτικους κορμούς παγωτό, τη νέα τάση που έχει κατακτήσει την Ευρώπη. Μην παραλείψετε να διαβάσετε την ιστορία του Άρη και του Τάσου, των ιδρυτών του εργαστηρίου Kakau Worship, οι οποίοι σας δείχνουν βήμα- βήμα πως να φτιάξετε μια μπάρα σοκολάτας. Ακόμα, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε παραδοσιακές συνταγές για πίτες από τρία καταστήματα της Αθήνας. Επιπλέον, σας αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά, για να παρασκευάσετε τα πιο νόστιμα σοκολατάκια και σας συστήνουμε το Tritordeum, το νέο δημητριακό με τα σημαντικά πλεονεκτήματα, που ήρθε για να μείνει. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα στο περιοδικό «Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική», την πιο πλούσια έκδοση του κλάδου, που κυκλοφορεί ανανεωμένο, 9 φορές το χρόνο!