A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα μπουν για τα καλά στα σπίτια και στις επιχειρήσεις του κλάδου, το “Α-Ζ” στέκεται δίπλα σας ως σταθερός οδηγός και φίλος με θέματα που μυρίζουν... γιορτές. Το νέο τεύχος 135 φέρνει μια γλυκιά χρονιά στο εργαστήριο σας, μόλις μερικές ημέρες πριν περπατήσουμε στο 2019, παρουσιάζοντας τις μοναδικές συνταγές του διακεκριμένου αρτοποιού, Ανδρέα Σκλαρή. Δείτε ακόμα γιατί τα εναλλακτικά άλευρα αποτελούν μια συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία και γνωρίστε τα οκτώ ανερχόμενα είδη τους αλλά και τα τεχνολογικά τους πλεονεκτήματα. Επίσης, συστηθείτε με τον αντισυμβατικό pastry chef, Gilles Marchal σε ένα μοναδικό masterclass για πολύ μυημένους, τη γεμάτη έμπνευση νέα γενιά Ελλήνων αρτοποιών και ενημερωθείτε για το προφίλ του καταναλωτή της επόμενη δεκαετίας μέσα από την έρευνα «Shopper Anatomy» του 8ου Συνεδρίου ΙΕΛΚΑ. Τέλος, θυμηθείτε ότι η ΑΡΤΟΖΑ 2019 θα είναι και πάλι κοντά σας, 22-25 Φεβρουαρίου 2019,  στο METROPOLITAN EXPO και ανανεώστε το ραντεβού μαζί της! www.artoza.com