Στο νέο τεύχος του περιοδικού Α-Ζ 179 που κυκλοφορεί μπορείτε να διαβάσετε ενδιαφέροντα θέματα και να ενημερωθείτε για καινούργιες τεχνικές, οι οποίες θα εμπλουτίσουν περαιτέρω τις γνώσεις σας πάνω στην αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική. Η νέα έκδοση (τεύχος 179, Νοέμβριος 2023) μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:
-Προτάσεις για τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά από έξι κορυφαίους ζαχαροπλάστες.
-Συνταγές για κουραμπιέδες σε τρεις εκδοχές (φιστίκι, κάσιους, σοκολάτα) με εναλλακτικούς τρόπους παρασκευής.
-Η Αστέρω Στρατάκη και η ομάδα του Asterisque* Bakery παρουσιάζουν τρεις προτάσεις για απόλαυση χωρίς γλουτένη: αλμυρό muffin, cinnamon roll και cannelé.
- Στις σελίδες 78-80 ο Αλέξανδρος Μελανίδης αναλύει τα πλεονεκτήματα και τη σύσταση ενός νέου είδους μαγιάς, της φρουτομαγιάς.
-Ακολουθεί η παρουσίαση του 4ου καταστήματος Choureal, στο Χαλάνδρι, ενός project που συνιστά το πρώτο ζαχαροπλαστείο που ειδικεύεται στο φρέσκο tailor-made προφιτερόλ.
Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στο ΑΖ 179 που μόλις κυκλοφόρησε!