A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Το «Α-Ζ» καλωσορίζει τη νέα χρονιά με το διπλό τεύχος 145, στο οποίο ο pastry chef Αλέξανδρος Γκίμπαλης σας δίνει μια γεύση από Άνοιξη δημιουργώντας τρεις πολύχρωμες σοκολατένιες παρασκευές με κύριο συστατικό τα φρούτα. Ο αρτοζαχαροπλάστης Μιχάλης Στοϊλίδης σας προτείνει τρεις μοντέρνες εκδοχές της παραδοσιακής λαγάνας και ο γνωστός chef Γιώργος Τσούλης σας παρουσιάζει το νέο του εγχείρημα, το Choco Jungle, και μοιράζεται άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής του ζωής. Ακόμα, σας παρουσιάζουμε τρεις ελαφριές συνταγές για brunch από τρία αρτοποιία της Αθήνας. Επιπλέον, σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά για τον αψεγάδιαστο χρωματισμό της σοκολάτας αλλά και τον… μαθηματικό τύπο για επιτυχημένα σιρόπια για σορμπέ. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα στο περιοδικό «Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική», την πιο πλούσια έκδοση του κλάδου, που κυκλοφορεί ανανεωμένο, 9 φορές το χρόνο!