A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Με το φθινόπωρο στη γραμμή αφετηρίας, το ΑΖ 133 προτείνει πλούσια χορταστικά ψωμιά και αρτοσκευάσματα, εμπνευσμένα από τη γαστρονομική παράδοση της Βόρειας Ευρώπης, διά χειρός Χρήστου Εφραιμίδη. Ανακαλύπτει ακόμα μοντέρνους τρόπους για συντήρηση του ψωμιού χωρίς χημικά συντηρητικά, τάση που κερδίζει έδαφος παγκοσμίως, και έναν βασικό οδηγό ενημέρωσης για τα αλλεργιογόνα και τη σωστή χρήση της κουμαρίνης. Δείτε ακόμα πώς μπορείτε να προωθήσετε τις παρορμητικές αγορές της στιγμής, με την κατάλληλη τοποθέτηση μέσα στο κατάστημά σας. Τέλος, πάρτε ιδέες από ένα νέο concept αρτοποιείου στη Νίκαια. Και φυσικά μην ξεχνάτε την πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου: Artoza 2019, 22-25 Φεβρουαρίου 2019, Metropolitan Expo!