A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και οδηγό την ύλη του Α-Ζ 139, είναι η τέλεια εποχή για να δείξετε όλη σας τη μαεστρία και τις πιο σύγχρονες προτάσεις στον τομέα του παγωτού. Μοντέρνες, ελκυστικές, εύγευστες συνταγές, με την υπογραφή του Μιχάλη Χατζηκαλημέρη, executive pastry chef του Cavo Tagoo στη Μύκονο, έρχονται να ανανεώσουν με φρέσκο αέρα τη βιτρίνα του παγωτού σας. Για τους πελάτες που ψηφίζουν παραδοσιακά, τα παξιμάδια του Ηρακλειώτη master baker Νίκου Κριτσωτάκη δίνουν λύσεις ως καθημερινό σνακ του κοινού, αλλά και για την προμήθεια εστιατορίων και ξενοδοχειακών μονάδων. Δείτε επίσης πώς να προλάβετε τις πιο συχνές αλλοιώσεις στο ψωμί, που γίνονται ακόμα πιο συχνές με την άνοδο της θερμοκρασίας, και ανακαλύψτε gourmet γεμίσεις για 6 δημοφιλή είδη ψωμιού. Ακόμη, μη χάσετε ένα πολύ ενδιαφέρον οδοιπορικό σε τρεις από τους πιο ιστορικούς φούρνους στην Ελλάδα, που ψήνουν φρέσκο ψωμί εδώ και σχεδόν 200 χρόνια. Τέλος διαβάστε τη συνέντευξη και δείτε τη συνταγή που σχεδίασε για τους αναγνώστες του Α-Ζ 139, ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης, ο -βραβευμένος ως Best Pastry Chef 2019- ζαχαροπλάστης του πασίγνωστου εστιατορίου “Σπονδή”. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα στο περιοδικό «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική», την πιο πλούσια έκδοση του κλάδου, που κυκλοφορεί ανανεωμένο, 9 φορές το χρόνο!