A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Με τη σεζόν του παγωτού να ξεκινά δυναμικά, το “α-ζ” ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον Νο 1 καλοκαιρινό πειρασμό των πελάτων σας. Δείτε πώς αξιοποιούν το light παγωτό τρεις γνωστές για το χειροποίητο παγωτό τους επιχειρήσεις αρτοζαχαροπλαστικής, καθώς και τις συνταγές για τους πλεον ευπώλητους “ελαφρείς” κωδικούς τους. Ανακαλύψτε βήμα βήμα ένα Α' class gourmet παγωτό, με τζίντζερ, κρασί Μαρσάλα και καφέ και μάθετε ποιες είναι οι φετινές πιο hot γεύσεις στο στερέωμα του παγωτού. Δείτε επίσης τι πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση του ενεργού άνθρακα στην αρτοποιία και τι θα πρέπει να εξηγείτε στους πελάτες σας για το συγκεκριμένο “super food”. O Kωνσταντίνος Τσενικίδης από το “Μελί-Μελί Πυλαίας” δημιουργεί για τους αναγνώστες μας δυο μοναδικά καλοκαιρινά γλυκά, τη Ροδάνθη και το Millefeuille Κόκκινων Φρούτων, ενώ όλα τα μυστικά για την τέλεια ζύμη πίτσας από την Accademia Pizzaioli είναι στη διάθεσή σας. Και τέλος μην ξεχνάτε το κορυφαίο ραντεβού του κλάδου, τη 16η Artoza, 22-25 Φεβρουαρίου 2019, στο Metropolitan Expo. Για περισσότερα, κάντε κλικ στο www.artoza.com.