A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Καλώς ήλθατε στο πρώτο τεύχος του Α-Ζ για το 2019. Ένα τεύχος, πλούσιο και ανανεωμένο, με την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική στα καλύτερα τους! Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε ως επισκέπτες για την πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, από τα masterclasses και το Business Lab μέχρι τις βραβεύσεις ιστορικών προσωπικοτήτων της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής και τις δράσεις ΟΑΕ και ΟΕΖΕ. Ακόμα, ανακαλύψτε ποια είναι τα bakery και pastry trends που θα επικρατήσουν φέτος και πώς να αξιοποιήσετε τη δύναμη της εικόνας που σας προσφέρει το Instagram. Δείτε μοναδικές γεωμετρικές δημιουργίες με βάση τη σοκολάτα από τον pasty chef Βασίλη Κόκοβα και ξαναθυμηθείτε τις παραδοσιακές πίτες, στη λασιθιώτικη εκδοχή τους, από τον Κωνσταντίνο Κωστάκη, συγγραφέα του βιβλίου «Πίτες από χέρι». Διαβάστε επίσης τα ρεπορτάζ για το 24ωρο service σε καταστήματα εστίασης και πώς το διαχειρίζονται τρία αρτοποιεία που το δοκίμασαν. Ανακαλύψτε ποιο κοινό αγαπάει τα παγωτά με παραδοσιακές γεύσεις, όπως τσουρέκι και μπακλαβάς, και τέλος δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ από την 1η Ημερίδα Επιχειρείν που οργάνωσε η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος… Μέχρι το επόμενο τεύχος στο τέλος Μαρτίου, ραντεβού με όλους στην ARTOZA, την πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου, από 22 έως 25 Φεβρουαρίου 2019, στο Metropolitan Expo!