Ο πάντα δημιουργικός Γιάννης Στανίτσας κάνει τις δικές του μοναδικές προτάσεις με πρωταγωνιστή το κρέας.
Συνταγές-εκτέλεση: Γιάννης Στανίτσας
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
*Υλικά για 4 άτομα
Περνάμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε τον κιμά, αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, πλάθουμε σε μπιφτέκια των 160 - 200 γρ. Βράζουμε στο ζωμό τον τραχανά, προσθέτουμε στο τέλος το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε.