Παρέμβαση σχετικά με τη χρήση της ονομασίας "φέτα" πραγματοποίησε η Κομισιόν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επιτροπή, η καταχωρισμένη ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ), φέτα,...
Παρέμβαση σχετικά με τη χρήση της ονομασίας "φέτα" πραγματοποίησε η Κομισιόν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επιτροπή, η καταχωρισμένη ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ), φέτα,...
Στην πολυσύχναστη Ζησιμοπούλου στο Π. Φάληρο, δίπλα στον Κυρ- Αρίστο, την Ψιψίνα και τον Ακάκιο άνοιξε το νέο concept των Παναγιώτη Γιαννακόπουλου και Νίκου Καλιακάτσου, σερβίροντας...
Στον κατάλογο με τα καλύτερα εστιατόρια στη Γαλλία, τον γνωστό σε όλους guide Michelin, συγκαταλέγεται ο Κύπριος chef, Ανδρέας Μαυρομμάτης, καθώς το εστιατόριό του, Mavrommatis, στο...
Το Υiayia’s box γεννήθηκε ως επιχειρηματική ιδέα πριν από λίγους μήνες. Εμπνευστής του ο 28χρονος Νεραντζής Παπαδόπουλος, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία. Το Yiayia’s box...
Νέα στρατηγικής σημασίας συνεργασία υπέγραψε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και η ιδιωτική σχολή κρεοπωλών MEAT PRO. Στόχος της συνεργασίας είναι η εκπαίδευση των μελών της Λέσχης στο...
Η ELVIDA FOODS λανσάρει γύρο, σουβλάκια και άλλα προϊόντα από βόειο κρέας Angus. Η παραγωγή τους γίνεται από ζώα που εκτρέφει η εταιρεία στην Αργεντινή, μεταποιούνται σε δική της μονάδα...