A  A  A +
  • ΨΗΤΟ 76

    Tο Yolenis απέκτησε ένα νέο εντυπωσιακό ναό του κρέατος. Ο πολυχώρος της Σόλωνος υποδέχεται το Carnicero Meat...

  • ΨΗΤΟ 76

    Ο Στέλιος Σκαρίμπας είναι πρωτεργάτης στη βιομηχανική παραγωγή του γύρου. Ως δ/νων σύμβουλος στην εταιρεία ΕΛΒΙΔΑ, αλλά και ως μέλος του ΣΕΒΕΚ, έχει...

  • ΨΗΤΟ 76

    Ένα από τα πιο διάσημα σνακ στην ιστορία της παγκόσμιας γαστριμαργικής σκηνής μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη δημιουργική επιλογή γεύματος, συνδυάζοντας...

  • ΨΗΤΟ 76

    Οι επόμενες τάσεις στις κοπές κρέατος αναδείχτηκαν πρόσφατα μέσα από σχετική έρευνα της Αμερικανικής Ένωσης Εστιατορίων (NRA) και αναμένεται να...

  • ΨΗΤΟ 76

    Ένας νέος χώρος στη συμπρωτεύουσα έρχεται να παντρέψει δημιουργικά την Εστίαση με την καλλιτεχνική δημιουργία και τον πολιτισμό.

     ...

  • ΨΗΤΟ 75

    Το Βeef δεν είναι ένα ακόμη εστιατόριο με κρέας. Είναι ένα πρωτότυπο pop up restaurant με 2 μόλις πιάτα, που απογειώνουν το prime beef στην καρδιά της Αθήνας. Η Γωγώ Δελογιάννη και ο...