Tο Yolenis απέκτησε ένα νέο εντυπωσιακό ναό του κρέατος. Ο πολυχώρος της Σόλωνος υποδέχεται το Carnicero Meat...
Tο Yolenis απέκτησε ένα νέο εντυπωσιακό ναό του κρέατος. Ο πολυχώρος της Σόλωνος υποδέχεται το Carnicero Meat...
Ο Στέλιος Σκαρίμπας είναι πρωτεργάτης στη βιομηχανική παραγωγή του γύρου. Ως δ/νων σύμβουλος στην εταιρεία ΕΛΒΙΔΑ, αλλά και ως μέλος του ΣΕΒΕΚ, έχει...
Ένα από τα πιο διάσημα σνακ στην ιστορία της παγκόσμιας γαστριμαργικής σκηνής μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη δημιουργική επιλογή γεύματος, συνδυάζοντας...
Οι επόμενες τάσεις στις κοπές κρέατος αναδείχτηκαν πρόσφατα μέσα από σχετική έρευνα της Αμερικανικής Ένωσης Εστιατορίων (NRA) και αναμένεται να...
Ένας νέος χώρος στη συμπρωτεύουσα έρχεται να παντρέψει δημιουργικά την Εστίαση με την καλλιτεχνική δημιουργία και τον πολιτισμό.
...
Το Βeef δεν είναι ένα ακόμη εστιατόριο με κρέας. Είναι ένα πρωτότυπο pop up restaurant με 2 μόλις πιάτα, που απογειώνουν το prime beef στην καρδιά της Αθήνας. Η Γωγώ Δελογιάννη και ο...