Το μεγαλύτερο και εγκυρότερο περιοδικό Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα!
H απόλυτη επαγγελματική βίβλος Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στη χώρα, το περιοδικό “Α-Ζ, από την ίδρυσή του το 1990 μέχρι τις μέρες μας, έχει διανύσει μια λαμπρή, επιτυχημένη πορεία που το οδήγησε στην κορυφή: αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και απήχηση περιοδικό του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής στην ελληνική επικράτεια. Εκδίδεται 9 φορές το χρόνο, σε εποχές αιχμής για την αγορά, και αποστέλλεται σε 9.000 αποδέκτες μέσω ταχυδρομείου και σε 11.500 επιπλέον αποδέκτες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Mε πλούσια θεματολογία που καλύπτει ισορροπημένα τους τομείς τόσο της Αρτοποιίας όσο και της Ζαχαροπλαστικής, με πρωτότυπες αλλά και παραδοσιακές συνταγές, με θέματα τεχνολογίας και ασφάλειας τροφίμων, οδηγούς για τεχνικές παρασκευής, θέματα μάρκετινγκ, διαχείρισης προσωπικού, digital προβολής των επιχειρήσεων, έρευνες, success stories, συνεντεύξεις, αλλά και με όλη την ατζέντα της αγοράς, με ειδήσεις, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, το περιοδικό “Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική” αποτελεί το αναντικατάστατο εργαλείο δουλειάς για κάθε σύγχρονο αρτοποιό και ζαχαροπλάστη και για κάθε επιχειρηματία που στοχεύει στην ενδυνάμωση και την εξέλιξη της επιχείρησής του.