A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Το τεύχος 95 του περιοδικού Snack&Coffee (Μάιος-Ιούνιος 2021) κυκλοφορεί γεμάτο με καλοκαιρινές προτάσεις για την καφεστίαση που μπήκε ξανά σε ρυθμό δυναμικά και με αισιοδοξία. Ταυτόχρονα όμως, ζεσταίνει τις μηχανές για την επανέναρξη των εκθέσεων με φυσική παρουσία, αρχής γενομένης από το 5ο Athens Coffee Festival της FORUM ΑΕ στις 25-27 Σεπτεμβρίου.

Στο κεντρικό αφιέρωμα ο απόλυτος καλοκαιρινός καφέ, ο αγαπημένος freddo, με χρήσιμες συμβουλές από καταστηματάρχες προς καταστηματάρχες και tips από καταξιωμένους baristas για τέλεια κρύα ροφήματα. Ενημερωθείτε για τις τάσεις της αγοράς, με ρεπορτάζ και προτάσεις, που υπόσχονται… δροσιστικές πωλήσεις, όπως  το κρύο τσάι, οι παγωτομηχανές, αλλά και η πιο ελκυστική παρουσίαση του παγωτού. Γνωρίστε το espresso affogato, διάσημο στη γειτονική Ιταλία, καθώς και τη διεθνή τάση των cocktails με 3 υλικά, εντυπωσιάζοντας τους πελάτες σας. Επίσης, μάθετε 4+1 facts για την παραγωγή του στιγμιαίου καφέ, που σημειώνει θεαματική επάνοδο στην καφεστίαση.

Ο Δημήτρης Γρίβας εκμυστηρεύεται στο S&C όχι μόνο για τη συμφωνία με τον όμιλο SwitzGroup για τους Κουλουράδες, αλλά και για το λανσάρισμα του νέου concept εστίασης ΣΩΣΤΟΣΤ. Παράλληλα, στη στήλη Ask the Experts κορυφαίοι επαγγελματίες προσφέρουν απαντήσεις σε τεχνικά ζητήματα. Τέλος, μόνιμες στήλες με ιδέες, προτάσεις, καινοτομίες και ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή αγορά, συνθέτουν το τεύχος 95 του Snack&Coffee. Καλή ανάγνωση!