A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο τεύχος 103 του Snack&Coffee (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2022) τα ρεπορτάζ, τα αφιερώματα, τα τεχνικά θέματα γύρω από τον καφέ και άλλα πολλά, έχουν την τιμητική τους. Κυρίαρχο θέμα, το 6ο Athens Coffee Festival! Καταγράφουμε όλα όσα έγιναν το τριήμερο 24 με 26 Σεπτεμβρίου στη διοργάνωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε ένα σούπερ αναλυτικό ρεπορτάζ. Οι αδερφές Ilaria και Giordana Danesi σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μιλούν για τον υπεραιωνόβιο ιταλικό οίκο και την προσαρμογή του στις επιταγές της σύγχρονης εποχής. Έπειτα στο “μικροσκόπιο” μπαίνουν τα ροφήματα espresso με σοκολάτα ως τάση μαζί με συμβουλές, τεχνικά tips, συνταγές και προτάσεις από experts. Ακολουθεί η κεντρική συνέντευξη του τεύχους με τον Νίκο Λούλη CEO της Loulis Food Ingredients να παρουσιάζει τη νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρείας καθώς και το όραμά του για το μέλλον. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε 4 creative cafés και παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα που τα καθιστούν τα νέα δημοφιλή στέκια. Αμέσως μετά 3 επιτυχημένα bar του Χαλανδρίου προτείνουν φθινοπωρινά cocktails δίνοντας έμφαση στο μεταβατικό χαρακτήρα της εποχής μέσα από γεύσεις, συστατικά και εμφάνιση. Στη στήλη “Επιχειρείν” η Europack συστήνεται στους αναγνώστες του περιοδικού με την αφορμή της επετείου των 50 χρόνων λειτουργίας της. Επίσης αναδεικνύουμε θέματα της επικαιρότητας όπως η εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Cortese Caffè στην ελληνική αγορά, η είσοδος στις “Πολιτιστικές Διαδρομές” του Συμβουλίου της Ευρώπης του Συνδέσμου “Δρόμος Ιστορικών Καφέ” στο πρόσφατο συνέδριο στα Χανιά, η αποστολή εξωστρέφειας της Forum SA στην Βόρεια Μακεδονία, η δημιουργία Συμβουλίου Καφέ στην Σανγκάη, καθώς και η πρωτοποριακή πρωτοβουλία “Κάφσιμο” στην Καρδίτσα. Τέλος, όπως σε κάθε τεύχος του “Snack&Coffee” θα βρείτε ακόμα σημαντικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, εκτενείς έρευνες, παρουσιάσεις αλλά και τις μόνιμες στήλες με ιδέες, προτάσεις και καινοτομίες. Καλή ανάγνωση!