A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Το τεύχος 94 του περιοδικού Snack&Coffee (Μαρτίου-Απριλίου 2021) έρχεται μαζί με το άνοιγμα της εστίασης μετά από ένα εξαντλητικό εξάμηνο. Περιλαμβάνει θέματα της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας, έρευνες, ρεπορτάζ και παρουσιάσεις. Στην πλούσια ύλη του περιοδικού αναδεικνύονται τα πιο σημαντικά γεγονότα στον επιχειρηματικό κλάδο του καφέ δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες να ενημερωθούν σφαιρικά για τις τελευταίες εξελίξεις.

Διαβάστε το ρεπορτάζ για τον αγαπημένο cappuccino με χρήσιμες συμβουλές από καταστηματάρχες προς καταστηματάρχες και tips από καταξιωμένους baristas για το τέλειο ρόφημα. Επίσης, ενημερωθείτε για γνωστά αθηναϊκά μπαρ, που παραδίδουν νόστιμα πιάτα κατ’ οίκον.

Μάθετε για τη specialty πλευρά του στιγμιαίου καφέ που βγαίνει ενισχυμένος από τα lockdown. Δείτε επίσης, τις προτάσεις της προμηθευτικής αγοράς μέσα από τα ρεπορτάζ του περιοδικού για τα φυσικά αναψυκτικά και τις ιδέες για την προβολή τους, τα προϊόντα σφολιάτας και τα συστήματα απολύμανσης αέρα.

Ο ιδρυτής της Delmocca, Μάνος Ανδριανάκης, συστήνει εκ νέου την εταιρεία σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ενώ ο Κώστας Καλαφατάς της Samba Coffee Roasters αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια. Παράλληλα, οι coffee experts προσφέρουν λύσεις που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα του επαγγελματία λίγο καλύτερη. Τέλος, η περιήγηση στον κόσμο με μια επισκόπηση των Covid Case-Studies της καφεστίασης διεθνώς. Τέλος, μόνιμες στήλες με ιδέες, προτάσεις, καινοτομίες και ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή αγορά, συνθέτουν το τεύχος 94 του Snack&Coffee.

Καλή ανάγνωση!