A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο τεύχος Μαΐου - Ιουνίου (84) επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στην καλοκαιρινή σεζόν με πλούσια ύλη που αποτελείται από ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις και προτάσεις γύρω από τον καφέ και άλλα απαραίτητα προϊόντα για κάθε επιχείρηση καφεστίασης, χαρτογραφώντας την αγορά, συνομιλώντας με προσωπικότητες του χώρου και ενημερώνοντας τους επαγγελματίες για οτιδήποτε νεότερο διαμορφώνει την ελληνική σκηνή του καφέ.

 

Πρώτο θέμα στο τεύχος μας το αναλυτικό ρεπορτάζ για τον freddo -espresso και cappuccino- με έμφαση στη σωστή παρασκευή του μέσα από τις συμβουλές και την εμπειρία των baristas επτά διαφορετικών επιχειρήσεων καφεστίασης.

 

Διαβάστε ακόμα τη συνέντευξη του Κώστα Κομνηνάκη, πρωταθλητή στο φετινό Barista Brewers Cup, ταξιδέψτε μαζί μας στην Πάρο και στα καφέ του όμορφου νησιού, ενημερωθείτε για τις προτάσεις σε finger food μέσα από την προμηθευτική αγορά, μάθετε πώς σερβίρεται σωστά η μπίρα, αξιοποιήστε τις προτάσεις των baristas σε τεχνικά ζητήματα και γνωρίστε πώς μπορείτε να προσφέρετε δροσερά cocktails με γρανίτες. Καλή ανάγνωση!