A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Το τεύχος 93 Snack & Coffee (Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2021) κάνει ποδαρικό σε μια περίοδο που όλη η αγορά της καφεστίασης αναμένει τις εξελίξεις με αγωνία και μεγάλες προσδοκίες. Στην πλούσια ύλη του περιοδικού αναδεικνύονται τα πιο σημαντικά γεγονότα στον επιχειρηματικό κλάδο του καφέ, με τους επαγγελματίες να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σφαιρικά για τις τελευταίες εξελίξεις με θέματα επικαιρότητας, συνεντεύξεις, έρευνες, ρεπορτάζ και παρουσιάσεις.

Στο κεντρικό αφιέρωμα για τον ελληνικό καφέ, το ρεπορτάζ από την προμηθευτική αγορά δίνει ιδέες ενώ οι νικητές των Πρωταθλημάτων Ibrik (Καφές σε μπρίκι)  2019 και 2020 μοιράζονται τα μυστικά τους για καλύτερες παρασκευές.

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης παραχωρεί μια εκ βαθέων συνέντευξη για το υψηλό επίπεδο των νέων επαγγελματιών, θυμάται τις πιο σημαντικές νίκες του και μοιράζεται τους προβληματισμούς του για την επόμενη ημέρα του ανοίγματος της εστίασης...

Γνωρίστε επίσης, την τάση του delivery cocktails μέσα από ένα αναλυτικό ρεπορτάζ με επαγγελματίες της καφεστίασης που έχουν βρει τον τρόπο να ξεχωρίσουν. Ακόμα, μάθετε περισσότερα για τα θερμαντικά σώματα εξωτερικών χώρων και πώς θα πάρετε τη σχετική επιδότηση. Τέλος, μόνιμες στήλες με ιδέες, προτάσεις, καινοτομίες και ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή αγορά, συνθέτουν το τεύχος 93 του Snack&Coffee. Καλή ανάγνωση!