A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Το τεύχος 91 του περιοδικού Snack&Coffee (Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2020) υποδέχεται ένα χειμώνα γεμάτο προκλήσεις για την αγορά της καφεστίασης με συνεντεύξεις, έρευνες, ρεπορτάζ και παρουσιάσεις. Στην πλούσια ύλη του περιοδικού αναδεικνύονται τα πιο επίκαιρα και σημαντικά γεγονότα στον επιχειρηματικό κλάδο του καφέ. Διαβάστε το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για την “έκρηξη” του online delivery στην Ελλάδα της μετά- covid των lockdown. Στη συνέχεια, ο πρωταθλητής στο ελληνικό Coffee in Good Spirits 2020, Χρήστος Κλουβάτος, δίνει μια ανατρεπτική συνέντευξη και δυο συνταγές για «αγωνιστικά» coffee cocktails. Καταξιωμένοι baristas προσφέρουν συνταγές και χρήσιμα tips για ένα τέλειο ρόφημα americano, ενώ οι ειδικοί προσφέρουν λύσεις και χρήσιμες συμβουλές διευκολύνοντας τον barista στην καθημερινή εργασία του. Επίσης, στο αναλυτικό ρεπορτάζ για την τάση των espresso - pizza bars, οι επιχειρηματίες μιλούν για την πρωτότυπη εξειδίκευση, τις απαιτήσεις αλλά και το μυστικό για την επιτυχία του concept. Τέλος, μόνιμες στήλες με ιδέες, προτάσεις, καινοτομίες και ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή αγορά, συνθέτουν το τεύχος 91 του Snack&Coffee. Καλή ανάγνωση!