A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Τα ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά, η εξαιρετική τους ποιότητα, η ανώτερη διατροφική τους αξία και οι εξαγωγικές δυνατότητές τους πρωταγωνιστούν στις σελίδες και του 9ου τεύχους του περιοδικού Ambrosia. Στις σελίδες του, εξερευνούμε την Περιφέρεια Ηπείρου και τα προϊόντα της, αναλύουμε τη Φέτα, παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό για τις επιτραπέζιες ελιές, ανακαλύπτουμε τα ελληνικά βιολογικά ελαιόλαδα, ενώ ενημερωνόμαστε για το γιαούρτι, τα γλυκά ταψιού, την ντόπια φυλή του μαύρου χοίρου και τα ιδιαίτερα παξιμάδια της χώρας μας. Παράλληλα, -μεταξύ άλλων- μαθαίνουμε τα πάντα για ελληνικό αλάτι καθώς και για τον αμπελώνα της Νάουσας.