A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Τα ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά, η εξαιρετική τους ποιότητα, η ανώτερη διατροφική τους αξία και οι εξαγωγικές τους δυνατότητες πρωταγωνιστούν στις σελίδες του 7ου τεύχους του περιοδικού Ambrosia. Σε αυτό το τεύχος, εξερευνούμε την Θεσσαλία και τα προϊόντα της, μαθαίνουμε τα πάντα για τις επιτραπέζιες ελιές, ανακαλύπτουμε τον “θαυματουργό” Κρόκο Κοζάνης, ενώ ενημερωνόμαστε για τη Φέτα και τη δυναμική της στις ξένες αγορές, την ανάπτυξη του τομέα των πουλερικών και του κοτόπουλο, αλλά και τα ελληνικά cookies, τα ακτινίδια, τον αμπελώνα της Σαντορίνης, και όχι μόνο.