A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Τα ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά, η εξαιρετική τους ποιότητα και η ανώτερη διατροφική τους αξία πρωταγωνιστούν στις σελίδες και του 8ου τεύχους του περιοδικού Ambrosia. Σε αυτό το τεύχος, εξερευνούμε την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τα προϊόντα της, αναλύουμε τις επιτραπέζιες ελιές, ανακαλύπτουμε τον προψημένο γύρο και τις εξαγωγικές του δυνατότητες, ενώ ενημερωνόμαστε για τη Γραβιέρα, τα ροδάκινα και τη ντομάτα και τη δυναμική τους στις ξένες αγορές, καθώς και τα ελληνικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, τις μπύρες, τη μπουγάτσα, τα βιολογικά προϊόντα και όχι μόνο.