A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Τα ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά, η εξαιρετική τους ποιότητα, η ανώτερη διατροφική τους αξία και η εξαγωγική δυναμική τους πρωταγωνιστούν στις σελίδες και του 10ου τεύχους του περιοδικού Ambrosia. Στις σελίδες του, εξερευνούμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τα προϊόντα της, αναλύουμε τον αυθεντικό ελληνικό Γύρο, παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό για το ελαιόλαδο της χώρας μας, ανακαλύπτουμε τα ελληνικά ΠΟΠ τυριά, ενώ ενημερωνόμαστε για τα επώνυμα εσπεριδοειδή, το ντόπιο αρνάκι, τα όσπρια και τη Ρετσίνα. Παράλληλα, -μεταξύ άλλων- φιλοξενούμε και μία συνέντευξη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μάκη Βορίδη.