A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο ΨΗΤΟ 86 φιλοξενούμε ένα ρεπορτάζ για τα εστιατόρια της Boύλας, διερευνούμε την τάση “Ethnic street food” και συνομιλούμε με τον κ. Χριστόφορο Τσαπάτο, ιδιοκτήτη της εταιρείας Α’ υλών για το foodservice, ΕΛΕΤΡΟ. Ψήνουμε με τον chef Γιάννη Στανίτσα γιορτινά πιάτα με κρέας, ετοιμάζουμε με τη βοήθεια του head butcher της Κρεατούπολης, Τόλη Κουκουρλή εντυπωσιακά  xmas κρεατοσκευάσματα και μαθαίνουμε τα πάντα για την τάση “μαγείρεμα με κάνναβη".