A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο τεύχος 81 ανακαλύπτουμε τα εστιατόρια του Περιστερίου και επισκεπτόμαστε τον νέο χώρο εστίασης Buffalo Prive στην Νέα Φιλαδέλφεια. Συζητάμε με τον managing director των Pax Burgers, Nίκο Νέγκα για το opening του νέου σημείου της αλυσίδας στην Αθήνα και εξερευνούμε: Την άνοδο του online ordering στη Μαζική Εστίαση, τη δημοτικότητα του μεζέ στα ελληνικά εστιατόρια, αλλά και την εξέλιξη των fast and healthy street food concepts στην πρωτεύουσα. Τέλος, συνομιλούμε με την Ελληνίδα σεφ Δέσποινα Σιαχούλη, που δημιούργησε το food project «Pan», στο Λονδίνο, αλλά και τη βραβευμένη Ναταλία Γασπαρή, ιδιοκτήτρια και σεφ του greek casual dining χώρου “Βle”, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.