A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο τεύχος 77 ανακαλύπτουμε τα εστιατόρια του Χαϊδαρίου και επισκεπτόμαστε το νέο χώρο εστίασης της Φάρμας Μπράλου στο κέντρο της Αθήνας. Ξεναγούμαστε στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας Top Meat, συζητάμε με τον γκουρού του μπρίσκετ, Bασίλη Σπόρο για το opening του ολοκαίνουριου Po Boys και εξερευνούμε την εξέλιξη των gastropubs στην πρωτεύουσα. Τέλος, μαθαίνουμε από τους ειδικούς για τα οφέλη από την εφαρμογή τού sous vide στις επαγγελματικές κουζίνες, συνομιλούμε με τους εμπνευστές του souvlaki concept “The Athenians” στο Λονδίνο και διαπιστώνουμε το πώς οι μικροζυθοποιίες αναπτύσσουν τα μεγέθη τους στην Ευρώπη, επενδύοντας στην εστίαση...