A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο ΨΗΤΟ 84 φιλοξενούμε ένα ρεπορτάζ για τα εστιατόρια της Αργυρούπολης, συνομιλούμε με τον κ. Μάριο Καλοϊδά, ιδιοκτήτη της βιομηχανίας παραγωγής πίτας και αρτοσκευασμάτων “ΕΛΒΙΑΡΤ” και διερευνούμε την τάση “Από τη φάρμα στο πιάτο”. Έτοιμάζουμε με τον chef Γιάννη Στανίτσα surf ’n' turf συνταγές, δοκιμάζουμε εξαιρετικά gourmet ελληνικά τυριά και μαθαίνουμε τα πάντα για το ιστορικό κεμπαπτζίδικο “Καράμπαμπας”, στη Δραπετσώνα.