A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο τεύχος 78 μαθαίνουμε πώς να αναβαθμίσουμε το κομμάτι της μπίρας στο εστιατόριο, μαγειρεύουμε ελληνικά και δημιουργικά και απολαμβάνουμε ένα prive γεύμα στο Uma, το πρώτο ιδιωτικό εστιατόριο στην Ελλάδα. Επίσης, βολτάρουμε στα γευστικά στέκια του Συντάγματος, συνομιλούμε με την Εύη Περουλάκη, από την pop up καντίνα Sοuvlaki Street, λίγο πριν ανοίξει το πρώτο της σταθερό σημείο στη βρετανική πρωτεύουσα και αφού κάνουμε μία στάση στο ολοκαίνουριο prime meat house Aventador στην Πεντέλη, παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά γαστρονομικά φεστιβάλ της Ελλάδας.