A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο ΨΗΤΟ 82 φιλοξενούμε ένα εντυπωσιακό απολογιστικό ρεπορτάζ για τη HORECA 2019, ανακαλύπτουμε τα ιδιαίτερα εστιατόρια της περιοχής του Μεταξουργείου, συνομιλούμε με τον επιχειρηματία Μιχάλη Μαντζουράνη της αλυσίδας "Μπαρ Μπε Κίου" και ανακαλύπτουμε την εξέλιξη της ιταλικής κουζίνας στην Αθήνα. Μαγειρεύουμε με τον chef Γιάννη Στανίτσα street food πιάτα με έθνικ διάθεση, συνομιλούμε με τον κ. Παναγιώτη Τσικάκη για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής χοιροτροφίας και διαπιστώνουμε τη διάδοση της τάσης fine casual σε όλο τον κόσμο.