Ο πάντα δημιουργικός Γιάννης Στανίτσας κάνει τις δικές του μοναδικές προτάσεις με πρωταγωνιστή το κρέας.
Συνταγές-εκτέλεση: Γιάννης Στανίτσας
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
*Υλικά για 4 άτομα
Σιγοβράζουμε το κρέας με όλα τα υλικά εκτός από το κριθαράκι μέχρι να μαλακώσει. Σοτάρουμε το κριθαράκι σε ελαιόλαδο και λίγο βούτυρο κατσικίσιο. Αφαιρούμε τα κότσια αφού βράσουν και αφήνουμε μέσα στο ζωμό του το κριθαράκι να μελώσει. Σβήνουμε με λίγο χυμό λεμόνι και προσθέτουμε ξύσμα από 1/2 λεμόνι. Πασπαλίζουμε με ξερή μυζήθρα και σερβίρουμε.