Ο πάντα δημιουργικός Γιάννης Στανίτσας κάνει τις δικές του μοναδικές προτάσεις με πρωταγωνιστή το κρέας.
Συνταγές-εκτέλεση: Γιάννης Στανίτσας
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
*Υλικά για 4 άτομα
Πλένουμε το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε, το καρυκεύουμε και το μαρινάρουμε σε χυμό λεμόνι, με σκόρδο και μυρωδικά για 1/2 ώρα. Βάζουμε το κοτόπουλο σε γάστρα και ψήνουμε στους 160°C για 2 ώρες. Αφαιρούμε το κοτόπουλο, κρατάμε τα υγρά του. Μαρινάρουμε τις πατάτες σε αλάτι, πιπέρι, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κ.γλ. μουστάρδα και τις ψήνουμε στα υγρά του κοτόπουλου, στους 180°C.