Ο πάντα δημιουργικός Γιάννης Στανίτσας κάνει τις δικές του μοναδικές προτάσεις με πρωταγωνιστή το κρέας.
Συνταγές-εκτέλεση: Γιάννης Στανίτσας
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
*Υλικά για 4 άτομα
Γλασάρουμε τα κρεμύδια σε κατσαρόλα με κρασί, ξύδι, θυμαρόμελο, μπαχάρι και δάφνη. Αλατοπιπερώνουμε το συκώτι, το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο με δεντρολίβανο και σκόρδο και σβήνουμε με λευκό ξύδι. Σοτάρουμε τα χόρτα σε ελαιόλαδο, σβήνουμε με λίγο χυμό λεμόνι, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.