A  A  A +
  • 04/06/2015
    Α-Ζ 114

    Βάζουμε τους σπόρους με τα 450 γρ. νερό για να μουλιάσουν 2 ώρες. Ζυμώνουμε το μείγμα μαζί με όλα τα υλικά σε αργή ταχύτητα για 5 λεπτά προσθέτοντας σιγά σιγά το υπόλοιπο νερό και στη συνέχεια για 10 λεπτά σε γρήγορη...

  • 04/06/2015
    A-Z 114

    Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά της πρώτης ζύμης σε αργό ζύμωμα για 7' και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 2 ώρες. Μετά, προσθέτουμε όλα τα υλικά της δεύτερης ζύμης και ζυμώνουμε για 5' σε αργή ταχύτητα και για 6' σε...

  • 04/06/2015
    Α-Ζ 114

    Βάζουμε 700 γρ. σπόρους κινόα μαζί με 700 γρ. νερό και αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα 24ωρο. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από την μαγιά και το αλάτι με αργό ζύμωμα για 5 λεπτά. Αφήνουμε για ξεκούραση 30 λεπτά....

  • 04/06/2015
    A-Z 114

    Τα υλικά αναμειγνύονται καλά και μεταφέρονται είτε στο ψυγείο είτε στον παστεριωτή προκειμένου να συντελεστεί η διαδικασία της ωρίμανσης στους 4° C, η οποία διαρκεί γύρω στις 12 ώρες. Ακολουθεί το στάδιο της...

  • 04/06/2015
    Α-Ζ 114

    Τα υλικά αναμειγνύονται καλά και μεταφέρονται είτε στο ψυγείο είτε στον παστεριωτή προκειμένου να συντελεστεί η διαδικασία της ωρίμανσης στους 4 ° C, η οποία διαρκεί γύρω στις 12 ώρες. Ακολουθεί το στάδιο της...

  • 04/06/2015
    Α-Ζ 114

    Δημιουργούμε το σιρόπι με το νερό και τη ζάχαρη και λιώνουμε το γκουάρ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, τα περνάμε με bimer. Μιας και στην περίπτωση των σορμπέ δεν συντρέχει λόγος παστερίωσης (αφού δεν υπάρχει γάλα ή...