A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 

Στο ΨΗΤΟ 75 εξερευνούμε τα εστιατόρια του Χαλανδρίου, μαθαίνουμε τα πάντα για την ξηρή ωρίμανση και ανακαλύπτουμε το πώς η ελληνική γαστρονομία εξελίσσεται σε διεθνή τάση. Επίσης, μαγειρεύουμε κρέας α λα ελληνικά, εξερευνούμε τα trends που φέρνει στο φαγητό το 2018 και δοκιμάζουμε αυθεντικό αμερικάνικο brisket στην καρδιά της Αθήνας. Tέλος, παρουσιάζουμε το πρωτοποριακό pop-up concept "Βeef" του Βios, συνομιλούμε με τους χώρους εστίασης που εντάσσουν τις σούπες καθημερινά στο μενού τους και παρουσιάζουμε όλη την αλήθεια για τον ελληνικό γύρο και την κατοχύρωσή του σε ευρωπαϊκό επίπεδο.