A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο τεύχος 71 δοκιμάζουμε δημιουργικές συνταγές, στις σάλες των αθηναϊκών εστιατορίων που μαγειρεύουν με προϊόντα ΠΟΠ, εκτιμούμε την αξία του comfort food, κυρίαρχο στοιχείο του concept Penny Lane στο Χαλάνδρι, παρασκευάζουμε εναλλακτικά μπιφτέκια με τον σεφ Γιάννη Στανίτσα και μαθαίνουμε τα πάντα για την πιστοποίηση halal στις επισιτιστικές επιχειρήσεις. Τέλος, ανακαλύπτουμε από την αρχή τη μοναδικότητα της πιπεριάς Φλωρίνης, γνωρίζουμε από κοντά τον Στέλιο Καντεράκη, ιδιοκτήτη της πολύ επιτυχημένης αλυσίδας "Brothers in Law" στη Θεσσαλονίκη και υποκύπτουμε στη γοητεία των πιάτων με πρωταγωνιστή το ανοιξιάτικο σπαράγγι.