A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο ΨΗΤΟ 73 ανακαλύπτουμε την γαστρονομική πλευρά του Κουκακίου, παρατηρούμε την άνοδο της τάσης "ελληνικό κρέας" στο μενού των prime meat restaurants και ξεναγούμαστε στο πρότυπο αγρόκτημα βιολογικής εκτροφής Ευβιότοποι. Επίσης, μαγειρεύουμε δημιουργικά με ελληνικές πρώτες ύλες, διαπιστώνουμε τα πλεονεκτήματα της χρήσης του επώνυμου ελαιολάδου στην εστίαση και παρουσιάζουμε την ανάπτυξη του trend “greek souvlaki” στην Αυστραλία. Τέλος, επισκεπτόμαστε τη βιομηχανία ΦΑΕΘΩΝ στις Σέρρες και με αφορμή την επέτειο 40 χρόνων από την ίδρυσή του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος, δημοσιεύουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τη γενική γραμματέα του Συνδέσμου, Δέσποινα Μπακιρλή.