A  A  A +
A - Z

Το μεγαλύτερο και εγκυρότερο περιοδικό Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα!

 Από την ίδρυσή του το 1990, το Α-Ζ έχει διανύσει μια μακρά επιτυχημένη πορεία για να καταστεί σήμερα το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και απήχηση περιοδικό του κλάδου αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής. Εκδίδεται κάθε δύο μήνες και αποστέλλεται σε περίπου 7.500 επιχειρήσεις αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και συναφών επαγγελμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο. Μια έκδοση υψηλής αισθητικής και ποιότητας, το Α-Ζ παρέχει έγκυρη και πολύπλευρη ενημέρωση για καθετί που αφορά το βιοτέχνη ή και επιχειρηματία του κλάδου. Παρουσιάζοντας τα πρωτοποριακά concept και τις τάσεις της Ελληνικής και διεθνούς αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, τις εξελίξεις στην αγορά των πρώτων υλών, άρθρα τεχνολογίας τροφίμων, διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ, πρωτότυπες αλλά και παραδοσιακές συνταγές, το Α-Ζ είναι αναμφισβήτητα ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε αρτοποιού ή ζαχαροπλάστη.