A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Τα ιδιαίτερα, ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά, η ποιοτική υπεροχή τους και η διατροφική τους αξία, παρουσιάζονται στις σελίδες του 6ου τεύχους του περιοδικού Ambrosia. Σε αυτό το τεύχος, ανακαλύπτουμε την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τα προϊόντα της, μαθαίνουμε περισσότερα για τις ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες και τη δυναμική τους, ακολουθούμε τους δρόμους του ελαιόλαδου, καταρρίπτουμε τους μύθους που επικρατούν στις επιτραπέζιες ελιές, και ενημερωνόμαστε για τα ελληνικά προϊόντα κρέατος και κρεατοσκευάσματα, τον αμπελώνα της Αττικής, τα εξαιρετικά ελληνικά μήλα, τη τυρόπιτα και όχι μόνο.