A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο τελευταίο, τέταρτο τεύχος του Ambrosia Magazine παρουσιάζεται για ακόμη μία φορά η μοναδική γαστρονομική και διατροφική αξία της ελληνικής κουζίνας, καθώς και η ποιοτική υπεροχή των Τροφίμων & Ποτών από την Ελλάδα. Στις σελίδες του ανακαλύπτουμε τα μοναδικά προϊόντα της Πελοποννήσου, ενώ μέσα από έρευνες και ρεπορτάζ, μαθαίνουμε για τις ποικιλίες του ελληνικού ελαιόλαδου, για το σουβλάκι, το απόλυτο street food, την φέτα, καθώς και για άλλα ιδιαίτερα προϊόντα, όπως το εξαιρετικό μέλι, τα φασόλια και οι κόκκινες πιπεριές, τα σύκα, το ταχίνι και όχι μόνο.