A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Τα ιδιαίτερα, ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά, η ποιοτική υπεροχή τους και η διατροφική τους αξία, παρουσιάζονται στις σελίδες του 5ου τεύχους του περιοδικού Ambrosia. Σε αυτό το τεύχος, ανακαλύπτουμε την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τα προϊόντα της, μαθαίνουμε περισσότερα για τα σκληρά και ημίσκληρα ελληνικά ΠΟΠ τυριά, για τα παραδοσιακά ζυμαρικά του τόπου μας, καθώς και για τη σπανακόπιτα, τον αμπελώνα της Νεμέας αλλά και την έννοια της Νέας Ελληνικής Κουζίνας, έτσι όπως την ερμηνεύουν ταλαντούχοι σεφ στο εξωτερικό.