A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Η άνοιξη χτυπάει κόκκινο, το ίδιο και η ζήτηση εποχικών προϊόντων στα αρτοζαχαροπλαστεία. Το α-ζ, με το τεύχος 131 (Μάρτιος-Απρίλιος 2018) είναι εδώ με gourmet προτάσεις για ξεχωριστά τσουρέκια που θα ενθουσιάσουν. Δείτε ακόμα ένα μεγάλο ρεπορτάζ -με επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες δικτύων αρτοζαχαροπλαστείων- για την αξία του Coffee Corner στα σύγχρονα καταστήματα και πώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως μαγνήτης πελατών και για τα υπόλοιπα, αμιγώς αρτοποιητικά προϊόντα. Μη χάσετε το θέμα για την ποιότητα του παγωτού -που μπαίνει σιγά σιγά στις βιτρίνες σας- και τι πρέπει να κάνετε σε επίπεδο αποθήκευσης και συσκευασίας για να διασφαλίσετε άριστο τελικό αποτέλεσμα για τον πελάτη. Τέλος, μάθετε πώς τρεις φούρνοι αξιοποιούν την ανερχόμενη τάση snack on the go, τι πρέπει να προσέξετε στην επιλογή στολών για το προσωπικό σας και φυσικά μη χάσετε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και τα νέα προϊόντα της αγοράς. Για όλα τα τελευταία νέα της 16ης ΑRTOZA 2019 (22-25/02/19, Μetropolitan Expo) κάντε κλικ στο www.artoza.com.