A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Το ΑΖ (τεύχος 130, Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου) μπαίνει στην καρδιά του χειμώνα 2018, παρουσιάζοντας όλες τις νέες τάσεις που αναδύονται στην αγορά της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Ένα μεγάλο αφιέρωμα στα Food Bakeries, τα αρτοζαχαροπλαστεία που έχουν προσθέσει ζεστή κουζίνα στην γκάμα των υπηρεσιών τους, καταδεικνύει μια νέα πρόκληση που ανατέλλει και, παρόλο που αποτελεί ακόμα μειοψηφία, φαίνεται ότι μπορεί να προσφέρει την επόμενη διέξοδο, μετά την προσθήκη καφέ στα καταστήματα. Μαζί με το “νέο”, η παράδοση είναι πάντα παρούσα, μέσα από παραδοσιακές συνταγές ψωμιών της ανατολικής Μεσογείου, αγαπημένα των πελατών που λατρεύουν την ποιότητα. Η σοκολάτα γίνεται και πάλι όχημα αύξησης του τζίρου μέσα από κομψές παρασκευές για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ... η επόμενη 16η ARTOZA 2019 ετοιμάζεται ήδη για τις 22 ως τις 25 Φεβρουαρίου 2019, στο Metropolitan Expo. Ραντεβού με την πρωτοπορία της αγοράς εκεί! www.artoza.com