A  A  A +
  • 18/01/2016
    ΨΗΤΟ 63

    Ψήνουμε τις σπάλες με το σκόρδο, το μάραθο, το θυμάρι και το ελαιόλαδο στους 65ºC για 24 ώρες. Στη συνέχεια, το κρυώνουμε σε πάγο και το πρεσάρουμε, έτσι ώστε η σπάλα να έχει επίπεδη επιφάνεια.

    Για το...

  • 18/01/2016
    ΨΗΤΟ 63

    Bάζουμε τα μσχαρίσια μάγουλα στην άλμη για 4 ώρες. Στη συνέχεια τα στεγνώνουμε καλά τοποθετώντας τα στο ψυγείο. Εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, βάζουμε το νερό ντομάτας, το ζωμό, τα μυρωδικά και το...

  • 18/01/2016
    ΨΗΤΟ 63

    Καθαρίζουμε τη σπάλα του αρνιού, αφαιρώντας το κότσι και το πάνω κόκκαλο αφήνοντας μόνο το μεσαίο κόκκαλο.Τοποθετούμε τη σπάλα σε άλμη για 2 ώρες και μετά σε σακούλα κενού με το σκόρδο, το δενδρολίβανο και ελαιόλαδο...

  • 07/05/2015
    ΨΗΤΟ 59

    Ζυμώνουμε τον χοιρινό κιμά με τα μπαχαρικά και το τριμμένο κρεμμύδι, κόβουμε το χοιρινό λαιμό σε καρέ και την πιπεριά σε 2 κομμάτια και περνάμε εναλλάξ στο σουβλάκι το κρέας, την πιπεριά και τον κεφτέ. Τα ψήνουμε και...

  • 07/05/2015
    ΨΗΤΟ 59

    Κόβουμε τα λαχανικά της χωριάτικης σε ψιλό καρεδάκι. Ψήνουμε την πίτα και μαρινάρουμε το κοτόπουλο. Στη συνέχεια το ψήνουμε και το κόβουμε σε λεπτές φέτες (όπως περίπου και το γύρο). Σερβίρουμε την πίτα με τη...

  • 07/05/2015
    ΨΗΤΟ 59

    Φτιάχνουμε την τυροκαφτερή ανακατεύοντας όλα τα υλικά. Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρές φέτες, το περνάμε σε σουβλάκι και ψήνουμε. Ψήνουμε και το ψωμάκι, το αλοίφουμε με την τυροκαφτερή και σερβίρουμε με το σουβλάκι...