A  A  A +
  • 29/05/2015
    S&C 60

    ΜΕΘΟΔΟΣ: muddle • stir  

    ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ: δυόσμος • φρέσκια φράουλα, berries απο πιπέρι Kathmandu

    ΠΟΤΗΡΙ: julep cap 

     

    Συνταγή: Στέφανος Δραγανιδάκης

    Φωτό: Δημήτρης...

  • 29/05/2015
    S&C 60

    ΜΕΘΟΔΟΣ: stir  
    ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ: 2-3 κορφές δυόσμου,  αποξηραμένο περγαμόντο,  ψίχα καρυδιού, άχνη ζάχαρη
    ΠΟΤΗΡΙ: julep cap

     

     

    Συνταγή: Γιώργος Μεγαλοκονόμος

    ...
  • 29/05/2015
    S&C 60

    ΜΕΘΟΔΟΣ: shake

    ΠΟΤΗΡΙ: old fashioned

    ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ: cacao rim

     

    Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος

    Από το τεύχος 60 (Μάιος/Ιούνιος 2015) του περιοδικού Snack & Coffee.

  • 29/05/2015
    S&C 60

    Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε κούπα 160 ml και συμπληρώνουμε με αφρόγαλα.

    Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος

    Από το τεύχος 60 (Μάιος/Ιούνιος 2015) του περιοδικού Snack & Coffee.

  • 29/05/2015
    S&C 60

    Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τον espresso, το σιρόπι, το γάλα και τη σοκολάτα. Χτυπάμε με τα παγάκια μέχρι να θρυμματιστούν και σερβίρουμε σε ποτήρι 360 ml. Γαρνίρουμε με σαντιγί, σος σοκολάτας και κομματάκια σοκολάτας....

  • 29/05/2015
    S&C 60

    Παρασκευάζουμε ένα freddo espresso και συμπληρώνουμε με αφρόγαλα χτυπημένο με το σιρόπι καρύδας. Σερβίρουμε σε ποτήρι 250 ml.

     

    Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος 

    Από το τεύχος 60 (Μάιος/Ιούνιος...