A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Το πρώτο Snack and Coffee του 2018 (Τεύχος 76) αποτελείται από 160 σελίδες ύλης όπου μεταξύ άλλων, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις με coffee experts και όλες τις τάσεις και προτάσεις για την καφεστίαση.

Μέσα από ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, παρουσιάζουμε όλα τα trends της νέας χρονιάς στον καφέ, για τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα. Παράλληλα, φιλοξενούμε την έρευνα του SCA για τη Δυτική Ευρώπη σχετικά με τις πωλήσεις των cafes και των coffee focused shops σύμφωνα με την οποία, η  χώρα μας βρίσκεται στην τρίτη θέση! Συνομιλούμε αποκλειστικά με τον Διονύση Μουστή, υπεύθυνο για την ανάπτυξη των coffee capabilities για τον καφέ Lavazza στην 3Ε, ο οποίος εξηγεί τη σπουδαιότητα της ειδικής εκπαίδευσης των επαγγελματιών στον καφέ. Αναλύουμε ένα από τα πιο λαχταριστά συνοδευτικά, τη βάφλα και τον τρόπο αξιοποίησής της, καταγράφοντας τις απόψεις επιχειρηματιών που, ήδη, έχουν επενδύσει στη γλυκιά δυναμική της.

Σας... ταξιδεύουμε στην Αράχωβα, τον απόλυτο ορεινό τουριστικό προορισμό, ενώ εξετάζουμε τον καλύτερο τρόπο λειτουργίας των social media, με χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς. Ακολουθούμε και αποκωδικοποιούμε την τάση του apperitivo σε διάφορες γωνιές της Αθήνας και σε μια αποκλειστική συνέντευξη, μαθαίνουμε τα μυστικά του World Barista Champion 2017, Dale Harris.

“Πατήστε” στην ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους και διαβάστε ακόμα περισσότερα!