A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Πώς μπορεί ένα επαγγελματίας της καφεστίασης να θωρακίσει την επιχείρησή του έναντι του ανταγωνισμού; Πότε το latte art λειτουργεί ως εργαλείο marketing και εμπορικής προώθησης ενός καταστήματος; Γιατί τα σάντουιτς αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση προσφοράς φαγητού στα all day cafe bar; Τι είναι ο μηλίτης; Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στη ζεστή και την κρύα εκχύλιση; Πόσα τετραγωνικά απαιτούνται για ένα λειτουργικό take away cafe; Βρείτε τις απαντήσεις στο τελευταίο τεύχος του SNACK & COFFEE, μαζί με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Athens Coffee Festival, μία αποκλειστική συνέντευξη του θρυλικού Νορβηγού bartender Tim Wendelboe, τα συμπεράσματα της αποστολής του περιοδικού στο Ναύπλιο και όλα τα νέα από την εγχώρια και τη διεθνή σκηνή του καφέ.