A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Με πλούσια ύλη, εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ, συνεντεύξεις εμβληματικών προσώπων και ενημέρωση για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου κυκλοφορεί το τεύχος 77 του περιοδικού SNACK&COFFEE!

Παρουσιάζουμε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ με τον εντυπωσιακό απολογισμό της 13ης HORECA 2018 και όλα όσα διαδραματίστηκαν το τετραήμερο τόσο στην έκθεση όσο και τις πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις.

Σε ένα καίριο ρεπορτάζ παρουσιάζουμε τον επαναστατικό Nitro Cold Brew, τη νέα τάση στον καφέ που έρχεται να ταράξει τα δεδομένα που γνωρίζαμε. Στη συνέχεια, εξετάζουμε τη σπουδαιότητα του γλυκού στον κατάλογο των cafés; Εταιρείες και επιχειρήσεις μάς μιλούν για τη σπουδαιότητα των ποιοτικών πρώτων υλών και την ανάδειξή του γλυκού ως το πιο ταιριαστό συνοδευτικό του καφέ. Παράλληλα, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη συνομιλούμε με τον Γιάννη Αποστολόπουλο, τον Έλληνα Deputy CΕΟ του SCA, σχετικά με τον παγκόσμιο οργανισμό και τις εξελίξεις στη διεθνή και εγχώρια αγορά.

Ταξιδεύουμε μέχρι την Τρίπολη και ερχόμαστε σε επαφή με επιχειρηματίες της πόλης, ώστε να αναδείξουμε την εξέλιξη της τοπικής καφεστίασης στην πορεία των χρόνων.  Συναντάμε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Chad Wang, αλλά και τον barista Έλληνα πρωταθλητή Μιχάλη Κατσιαβό, οι οποίοι μας εκμυστηρεύονται τη δική τους ξεχωριστή ιστορία προς την αναγνώριση και περιγράφουν το ρόλο που έχει διαδραματίσει ο καφές στη ζωή τους. Ταυτόχρονα, οι νικητές των φετινών πρωταθλημάτων της ΕΜΕ φωτογραφίζονται αποκλειστικά για το περιοδικό και μας δίνουν τη συνταγή της δικής τους επιτυχίας.