Καθαρίζουμε τις γαρίδες, τις μπλανσάρουμε και τις μαρινάρουμε σε λαδολέμονο. Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κυβάκια. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το δυόσμο και βάζουμε όλα τα υλικά σ’ ένα μπολ. Περιχύνουμε με λαδολέμονο, προσθέτουμε το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε τα υλικά όλα μαζί. Σερβίρουμε σε ποτηράκια του μαρτίνι και γαρνίρουμε με τις γαρίδες.
Συνταγή: Σπύρος Αρβανιτάκης (Chef ARIA ΓΕΥΣΕΩΝ), Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 152 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού Z+G.