Για τη μουσελίν λευκής σοκολάτας: Βάζουμε το γάλα με τη ζάχαρη και το στικ βανίλιας σε κατσαρολάκι στη φωτιά. Μόλις το γάλα πάρει βράση αφαιρούμε τη βανίλια και προσθέτουμε σταδιακά (αφού τα έχουμε φέρει στην ίδια θερμοκρασία) το νισεστέ και τα αβγά. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πάρουν μια βράση. Αφού κρυώσει η κρέμα, την αφρατεύουμε με τη σαντιγί και προσθέτουμε σταδιακά τη σοκολάτα ανακατεύοντας συνεχώς το μείγμα.
Μοντάζ: Κόβουμε τη σφολιάτα σε ορθογώνιο σχήμα και μοντάρουμε το μιλφέιγ. Τέλος, αφού κλείσουμε με το τελευταίο φύλλο σφολιάτας, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και διακοσμούμε με φρέσκα φρούτα.
Aπό το τεύχος 146 (ΙΟΥΛ-ΑΥΓ 2012) του περιοδικού Z+G