A  A  A +
Πίσω
Κέικ μήλου – καρότου
Κέικ μήλου – καρότου

Υλικά

Αλεύρι μαλακό 450 γρ.
Βούτυρο 150 γρ.
Στέβια 20 γρ.
Αβγά 400 γρ.
Γιαούρτι 150 γρ.
Μπέικιν πάουντερ 20 γρ.
Πράσινο μήλο (σε κομμάτια) 150 γρ.
Καρότο (τριμμένο) 80 γρ.
Αλάτι 3 γρ.
Βανίλια (λίγη)

Βήματα

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη στέβια και όταν το μείγμα αφρατέψει προσθέτουμε σιγά σιγά τα αβγά και το γιαούρτι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά -τα οποία έχουμε ήδη ετοιμάσει σε ένα μπολ από πριν. Ψήνουμε στους 160°C για μία ώρα περίπου.   

Aπό το τεύχος 146 (ΙΟΥΛ-ΑΥΓ 2012) του περιοδικού Z+G