A  A  A +
Πίσω
Balic καπνιστού σολομού
Balic καπνιστού σολομού

Υλικά

Φιλέτο καπνιστού σολομού 200 γρ.
Mini – Blinis 8 τμχ.
Lime 8 τμχ.
Σχοινόπρασο 1 ματσάκι
Χυμό λεμονιού 1 τμχ

Βήματα

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε με ζύμη για κρέπες μικρά blinis. Κόβουμε τις τέσσερις άκρες από τα lime και βάζουμε μέσα σε κάθε blinis ένα κομματάκι καπνιστού σολομού. Τα στερεώνουμε με τη βοήθεια οδοντογλυφίδας πάνω στα lime. Διακοσμούμε με σχοινόπρασο και περιχύνουμε με χυμό λεμονιού και μαύρο πιπέρι.

Συνταγές: Σπύρος Αρβανιτάκης (Chef ARIA ΓΕΥΣΕΩΝ), Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος

Από το τεύχος 152 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού Z+G.