Σε τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπέικον με λίγο ηλιέλαιο και προσθέτουμε τα συκωτάκια, μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι τα μυρωδικά και καρυκεύουμε. Σοτάρουμε όλα μαζί για 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να κρυώσει για λίγο και βάζουμε όλα το μίγμα σε μπλέντερ μαζί με τη γαλέτα και πολτοποιούμε. Σερβίρουμε με κόκκους και σιρόπι ροδιού και γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού.
Aπό το τεύχος 141 (ΣΕΠ-ΟΚΤ 2011) του περιοδικού Z+G