Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια, ψιλοκόβουμε την πιπεριά και περνάμε το αγγούρι από χοντρό τρίφτη. Γεμίζουμε μικρά τσέρκια μέχρι τη μέση με ντομάτα, συνεχίζουμε με αγγούρι, φέτα και τέλος πιπεριά. Αφαιρούμε το τσέρκι και γαρνίρουμε με μαύρες ελιές, κάπαρη, πάστα ελιάς ρίγανη και ελαιόλαδο.
Συνταγή: Σπύρος Αρβανιτάκης (Chef ARIA Γεύσεων), Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 152 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού Z+G.