Αναμειγνύουμε όλα τα στεγνά υλικά μαζί με τις καυκαλήθρες. Χτυπάμε το αβγό μαζί με το γάλα και το ηλιέλαιο και τα ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα στα στερεά υλικά, ανακατεύοντας σε πηχτό χυλό. Γεμίζουμε τα φορμάκια. Ψήνουμε στους 190°C για 20’. Βγάζουμε από το φούρνο και αφού κρυώσουν κόβουμε τα μάφινς σε δύο κομμάτια και τα γεμίζουμε με κρέμα τυριού, στην οποία έχουμε προσθέσει μία κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένη καυκαλήθρα.
Από το τεύχος 150 (Μάρτιος/Απρίλιος 2013) του περιοδικού Z+G.