Κόβουμε τη σφολιάτα σε 2 στρογγυλές βάσεις, μια των 10 εκατοστών (όσο και το τυρί) και μια των 18 εκατοστών. Ακουμπάμε το τυρί στη μεγάλη βάση και στο πάνω μέρος του τυριού τη μικρή. Αλείφουμε την άνω βάση από το πάνω μέρος με αβγό και διπλώνουμε τη μεγάλη βάση ώστε να κλείσουμε το τυρί σε σχήμα καλαθιού. Αλείφουμε όλη τη σφολιάτα με αβγό και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Ψήνουμε στους 160ºC για περίπου 45 λεπτά και σερβίρουμε απλώνοντας επάνω τη μαρμελάδα με τα άγρια φρούτα. Για να κόψουμε τη φωλιά πρέπει να την αφήσουμε να κρυώσει για λίγο.
Από το τεύχος 141 (ΣΕΠ-ΟΚΤ 2011) του περιοδικού Z+G