Ανοίγουμε τα κελύφη των αβγών προσεκτικά και παίρνουμε τους κρόκους. Αποστειρώνουμε τα κελύφη και ψήνουμε σε ένα τηγανάκι τους κρόκους μαζί με το λάδι τρούφας, αλατοπίπερο και λίγο σχοινόπρασο. Ξεραίνουμε στο φούρνο τις λωρίδες τραμεζίνι. Γεμίζουμε τα κελύφη με τον κρόκο και γαρνίρουμε με λίγο χαβιάρι και λωρίδες τραμεζίνι.
Συνταγή: Jean Louis Καψαλάς, Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 154 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2013) του περιοδικού Z+G.