Γλώσσες

ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

A  A  A +
Πίσω
Πάμε όλοι ΑΡΤΟΖΑ. Πάμε μαζί στο αύριο! 200 εκθέτες σε μια πραγματικά μεγάλη και πλήρη έκθεση!
Πάμε όλοι ΑΡΤΟΖΑ. Πάμε μαζί στο αύριο! 200 εκθέτες σε μια πραγματικά μεγάλη και πλήρη έκθεση!

Η στιγμή που, εδώ και δύο χρόνια, όλοι περιμέναμε, έφτασε... Η 13η ΑΡΤΟΖΑ είναι γεγονός! Σύσσωμος ο κλάδος θα δώσει "το παρών", επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι η ΑΡΤΟΖΑ είναι μια έκθεση με τεράστια αναγνωρισιμότητα και ελκτική δύναμη! Οι 200 και πλέον εκθέτες και οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της θα συναντηθούν στο μεγαλύτερο γεγονός του κλάδου, και με αισιοδοξία θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των καιρών. Αυτό άλλωστε δηλώνεται και μέσα από το διαφημιστικό μήνυμα της ΑΡΤΟΖΑ: "...Πάμε μπροστά... Πάμε πετυχημένα... Πάμε όλοι ΑΡΤΟΖΑ! Πάμε μαζί στο αύριο!"

Το μέλλον είναι εδώ!

Οι παγκόσμιες αναδυόμενες τάσεις, καθώς και όλες οι τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά το «αύριο» της Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής θα παρουσιαστούν στην 13η ΑΡΤΟΖΑ επιβεβαιώνοντας ότι η έκθεση αυτή είναι ένα εμπορικό φόρουμ διεθνούς εμβέλειας. Οι εξελίξεις δεν μπορούν να περιμένουν ούτε να φρενάρονται με πρόσχημα την οικονομική κρίση, αλλά προστάζουν βήματα προς τα εμπρός, και μόνο με δυναμισμό, αισιοδοξία και συσπείρωση, οι επιχειρηματίες αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες, αλλά και κάθε επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο "αύριο" και τη γενικότερη ευημερία της επιχείρησής τους.

Μια λαμπρή διαδρομή 22 ολόκληρων χρόνων!

Από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, το 1991, η ΑΡΤΟΖΑ αγκαλιάστηκε από την προμηθευτική αγορά και όλους τους φορείς του κλάδου αποτελώντας έκτοτε το σημαντικότερο γεγονός στην πορεία για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στη χώρα μας.

Η διοργάνωση της έκθεσης από το 2011 στο υπερσύγχρονο Metropolitan Expo πρόσθεσε νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της ΑΡΤΟΖΑ, ανοίγοντας το δρόμο στην εξωστρέφεια και τη διεθνή της καταξίωση.

Μεγάλη και πλήρης σε όλους τους τομείς!

Οι πλειοψηφία των μεγάλων προμηθευτικών επιχειρήσεων του κλάδου θα δώσουν το «παρών» στην 13η ΑΡΤΟΖΑ. Με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 εκθετών (Α’ Ύλες, Εξοπλισμός Καταστημάτων, Φούρνοι και Μηχανήματα Παραγωγής, Έτοιμα Προϊόντα, Υλικά Διακόσμησης κ.λπ.), η ΑΡΤΟΖΑ θα είναι για μία ακόμη φορά μεγάλη και πλήρης σε όλους τους τομείς. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις υψηλές διεθνείς προδιαγραφές της έκθεσης, η ΑΡΤΟΖΑ θα αποδείξει -για ακόμη μια φορά- πως οι σωστά οργανωμένες και στοχευμένες εκθέσεις αποτελούν ένα ισχυρό αντίδοτο σε περιόδους ύφεσης της οικονομίας.

Τεράστια διαφημιστική καμπάνια

Η 13η ΑΡΤΟΖΑ 2013 θα επενδύσει ένα τεράστιο ποσό στη διαφημιστική της προβολή, παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, το συνολικό κόστος της οποίας θα ξεπεράσει συνολικά τα 200.000 ευρώ. Η συνδυαστική διαφημιστική καμπάνια της ΑΡΤΟΖΑ 2013, εκτός από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, θα έχει συνεχή και δυναμική προβολή σε όλα τα έντυπα του κλάδου, με «αιχμή του δόρατος» τα περιοδικά της διοργανώτριας εταιρείας «Α-Ζ», «Z+G», "Βιοτεχνική Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική". Παράλληλα, η προβολή της έκθεσης έχει επεκταθεί και σε όλα τα δημοφιλή social media (Facebook, Twitter κ.ά).

Υψηλή επισκεψιμότητα

Για μια ακόμη χρονιά η ΑΡΤΟΖΑ θα αποτελέσει το ραντεβού της συντριπτικής πλειοψηφίας των επαγγελματιών του κλάδου με την προμηθευτική τους αγορά. Δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα αναμένεται να δώσουν και πάλι το παρών στην 13η ΑΡΤΟΖΑ επιβεβαιώνοντας τη φήμη της ως μιας από τις καλύτερες και μεγαλύτερες του είδους της διεθνώς.

 Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις 

Σεμινάρια για σάντουιτς και catering

Όλα τα μυστικά του καφέ

Επιδείξεις ζαχαροπλαστικής τέχνης από κορυφαίους Έλληνες pastry chefs

Σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων

Σεμινάρια Πασχαλινής Συσκευασίας

Μην ξεχάσετε την barcode κάρτα σας!

Η κάρτα επισκέπτη, που σας έχει αποσταλεί από τη διοργανώτρια εταιρεία μαζί με την πρόσκληση, είναι μηχανογραφημένη με barcode και αποτελεί το δωρεάν εισιτήριό σας στην έκθεση. Επιδεικνύοντας και σκανάροντας την κάρτα στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου, θα καταγραφούν και θα επιβεβαιωθούν άμεσα τα στοιχεία σας, χωρίς να καθυστερήσετε καθόλου.

Προσοχή: Η κάρτα εισόδου είναι αυστηρά προσωπική και ισχύει μόνο για δύο άτομα, δηλαδή εσάς και τον ή την συνοδό σας.

Πρωτόκολλο Συνεργασίας ΟΑΕ και Ρωσικής Ομοσπονδίας

Κατά τη διάρκεια της 13ης ΑΡΤΟΖΑ, αντιπροσωπεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αρτοποιών- Ζαχαροπλαστών (RBC) με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Yuri Μ. Katsnelson θα υπογράψει Πρωτοκόλλο συνεργασίας με τους εκπροσώπους της ΟΑΕ με σκοπό την κοινωνική και οικονομική διεύρυνση των μεταξύ τους σχέσεων. Τα δύο μέρη θα βοηθήσουν την καθιέρωση της συνεργασίας μεταξύ των αρτοποιών των δύο χωρών, με στόχο την ανταλλαγή των πληροφοριών, συμβουλευτική υποστήριξη και κάθε είδους άλλης συνεργασίας.

Πού θα μείνετε

Πώς θα πάτε στο εκθεσιακό κέντρο

Aπό το τεύχος Α-Ζ 100 (ΙΑΝ-ΦΕΒ 2013).