Γλώσσες

ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

A  A  A +
Πίσω
Η 13η ΑΡΤΟΖΑ 2013 έδωσε ελπίδα & προοπτική στον κλάδο! Περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες δημιούργησαν θετικό κλίμα και ελπίδες για ένα ευοίωνο αύριο!
Η 13η ΑΡΤΟΖΑ 2013 έδωσε ελπίδα & προοπτική στον κλάδο! Περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες δημιούργησαν θετικό κλίμα και ελπίδες για ένα ευοίωνο αύριο!

Με περισσότερους από 200 εκθέτες και ρεκόρ προσέλευσης επαγγελματιών του κλάδου της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής, η 13η ΑΡΤΟΖΑ στέφθηκε αδιαμφισβήτητα με επιτυχία, επιβεβαιώνοντας τη διεισδυτικότητα και την ελκτική της δύναμη.

Συνολικά, περισσότερες από 18.000 επιχειρήσεις του κλάδου (αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, τζελατερίες, εργαστήρια και βιοτεχνίες σφολιατοειδών, πρατήρια, αναψυκτήρια, καφετέριες) από κάθε γωνιά της Ελλάδας και περισσότεροι από 45.000 επαγγελματίες επισκέπτες, κατέκλυσαν τις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου με σαφή διάθεση να ενημερωθούν, να δουν απο κοντά όλες τις εξελίξεις στην τεχνολογία των μηχανημάτων και να ανακαλύψουν νέα προϊόντα και εξοπλισμούς που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της έκθεσης!

Η 13η ΑΡΤΟΖΑ ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αφού ξεπέρασε κατά γενική ομολογία κάθε προσδοκία. Παρά τις... Κασσάνδρες και τις προσπάθειες να μποϋκοταριστεί και να υποβαθμιστεί ο ρόλος και η σημασία της, η ΑΡΤΟΖΑ απέδειξε σθεναρά την τεράστια και άκρως θετική επιρροή της στην ευημερία του κλάδου. Οι δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες που κατέφθασαν από την Αθήνα και όλη την περιφέρεια ήρθαν ξεκάθαρα αποφασισμένοι να αναζητήσουν τις καλύτερες λύσεις για το "αύριο" των επιχειρήσεών τους, προσδίδοντας στην έκθεση απίστευτα θετικό κλίμα, κάτι που μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και στους ξένους επισκέπτες. Η 13η διοργάνωση της ΑΡΤΟΖΑ θα μείνει αδιαμφισβήτητα στην ιστορία, καθώς απέδειξε ότι πρόκειται για τον πιο ισχυρό θεσμό του κλάδου στη χώρα μας, δίνοντας σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στους τομείς της Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής ελπίδες και προοπτική για το μέλλον του κλάδου!

Τεράστιο ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις

Για ακόμα μία φορά η ΑΡΤΟΖΑ εντυπωσίασε τους επισκέπτες της με το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν και τις τέσσερις ημέρες λειτουργίας της. Εκατοντάδες επαγγελματίες από όλη χώρα έσπευσαν να παρακολουθήσουν τα στοχευμένα σεμινάρια, μένοντας κατά γενική ομολογία, απόλυτα ικανοποιημένοι!

Σεμινάρια Πασχαλινής Συσκευασίας και Διακόσμησης Βιτρίνας

1ο Pastry Master Chefs

Σεμινάρια Κοστολόγησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Σεμινάρια για Σάντουιτς και Catering

Σεμινάρια Καφέ

Από το τεύχος 101 (Μάρτιος/Απρίλιος 2013) του περιοδικού Α-Ζ.