Γλώσσες

ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

A  A  A +
Πίσω
Βάσεις παγωτού, οι προτάσεις της αγοράς
Βάσεις παγωτού, οι προτάσεις της αγοράς

Η αγορά των Α’ υλών παγωτού είναι γεμάτη έξυπνες λύσεις και προϊόντα που πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, διευκολύνοντας έτσι τον επαγγελματία που επιθυμεί να παρασκευάσει το δικό του παγωτό. Δείτε τις προτάσεις των προμηθευτικών εταιρειών, βρείτε το προϊόν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και δημιουργήστε το καλύτερο παγωτό!

METROPAK HELLAS – ELENKA: Με φυσικά υλικά

Η εταιρεία METROPAK HELLAS-ELENKA παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τις λευκές βάσεις παγωτού PREZIOSA 50gr -100gr -250gr. Είναι σύγχρονες, παράγουν σταθερό παγωτό, είναι εύκολες στο σερβίρισμα, χωρίς προβλήματα κρυστάλλωσης, πολύ κρεμώδεις, οικονομικές και επιτρέπουν την παραγωγή παγωτού το οποίο διατηρείται πολύ καλά στην βιτρίνα. Επίσης είναι πολύ ευχάριστες στο στόμα και έχουν υπέροχη βελούδινη σύσταση και υφή γιατί κατασκευάζονται με απολύτως φυσικά υλικά χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά. Εάν θέλετε παγωτό με σταθερή αξία.. μπείτε στον κόσμο των πρωταθλητών της γεύσης ELENKA! Τηλ. Παραγγελιών: 210 9570720-730


OLYMPIC FOODS ΑΕΒΕ: Ιταλική γευσιγνωσία για αρμονικό αποτέλεσμα

Το παγωτό σαν αίσθηση, σαν εμπειρία, σαν δημιουργία... Η OLYMPIC FOODS ΑΕΒΕ αναδεικνύει την ποιότητα και προτείνει τις βάσεις παγωτού Di Gusto, Base Latte και Base Fruti για ένα βελούδινο και αρμονικό παγωτό. Είναι οι βάσεις που θα κρατήσουν το παγωτό για πολλές μέρες φρέσκο, με την αρχική του υπέροχη γεύση και τον πλούσιο όγκο του. Όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας, οι εν λόγω βάσεις είναι προσαρμοσμένες πάνω στις ελληνικές απαιτήσεις και τις εφαρμογές των πελατών της. Κλείστε λοιπόν, τη μαγεία της γεύσης σε ένα παγωτό και εμπνευστείτε από τη φινέτσα με τη νέα σειρά Di Gusto από την OLYMPIC FOODS. Τηλ. Παραγγελιών: 210 2846036-8

 

SEFCO ZEELANDIA: Αυθεντικό Gelato Italiano

Η εταιρεία SEFCO ZEELANDIA προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες της, οι οποίοι επιθυμούν να ξεχωρίσουν παρασκευάζοντας αυθεντικό Gelato Italiano, ασυναγώνιστες γεύσεις υψηλής ποιότητας από την πλούσια γκάμα παγωτών Lippolis που διαθέτει. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τις παρακάτω εξαιρετικές προτάσεις πάνω στις βάσεις παγωτού: Fiordipanna C/F 50 (βάση παγωτών γάλακτος ζεστής/κρύας μεθόδου με λιπαρά γάλακτος και γεύση φρέσκιας κρέμας), Fiordipanna C/F 100 (βάση παγωτών γάλακτος ζεστής/κρύας μεθόδου με λιπαρά γάλακτος και γεύση φρέσκιας κρέμας), Cremopan C/F 100 (βάση παγωτών ζεστής/κρύας μεθόδου με φυτικά λιπαρά), Frutta Base C/F 50 (βάση παγωτών φρούτου ζεστής/κρύας μεθόδου), Panna 1000 (βάση παγωτών γάλακτος ζεστής/κρύας μεθόδου με λιπαρά γάλακτος και γεύση φρέσκιας κρέμας για την παρασκευή παγωτού ιταλικού τύπου). Επιλέξτε τη βάση που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και ξεχωρίστε! Τηλ. Παραγγελιών: 210 6633707

 

VINOLACT L. MERCATI CO – TECNOBLEND: Ισορροπημένη συνταγή

Η Cream Panna της TECNOBLEND είναι η νέα βάση παγωτού που δημιουργήθηκε ειδικά για την ελληνική αγορά. Περιέχοντας μόνο λιπαρά γάλακτος και χάρη στα υπόλοιπα λειτουργικά συστατικά της, εγγυάται σταθερή ποιότητα και κράτημα στη βιτρίνα, και εξασφαλίζει τη δημιουργία ενός άρτια ισορροπημένου παγωτού με πλούσια δομή, κρεμώδη υφή και γεμάτη γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο και γεύση παγωτού για ζεστή και για κρύα επεξεργασία. Διατίθεται σε δύο τύπους CREAM PANNA 50 και CREAM PANNA 100.

Tηλ. Παραγγελιών: 210 6458125

 

ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ: Με γεμάτη γεύση και βελούδινη υφή

Για την παραγωγή παραδοσιακού παγωτού υψηλής ποιότητας θα πρέπει να ξεκινήσετε από μια εξαιρετική βάση παγωτού. Η βάση, η οποία στην ουσία είναι ένα μείγμα από φυσικά συστατικά αναμεμειγμένα με σύνεση και παραγμένα με σύγχρονες τεχνολογίες, παρέχει την πλούσια κρεμώδη υφή και απαλότητα στο παγωτό. Κάθε επαγγελματίας, είτε είναι έμπειρος παραγωγός παγωτού είτε κάνει τα πρώτα του βήματα, θα βρει στις βάσεις Bigatton όλα όσα αναζητά για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να έχει πάντα ένα άριστο αποτέλεσμα. Το φάσμα των βάσεων της εταιρείας Bigatton χωρίζεται σε δύο τύπους: για παγωτό μπορείτε να επιλέξετε τη βάση San Marino 50 και Maestro 100 και για να παρασκευάσετε σορμπέ - γρανίτες, επιλέξτε την κατάλληλη βάση ανάμεσα στις Doppia Frutta 50 και Frutta 7 Days. Τηλ. Παραγγελιών: 210 5777745

 

ΒΑΒΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ: Απόλυτη σταθερότητα

Οι Α’ ύλες παγωτού του οίκου MO.CA Ιταλίας, από την εταιρία ΒΑΒΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, εξασφαλίζουν αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών. Για παγωτό που ενθουσιάζει σε γεύση, δομή και ποιοτική σταθερότητα, έρχονται να κατακτήσουν και την ελληνική αγορά οι σειρές: 1) βάσεις CALDOLATTE 50 & CALDOLATTE 100 που συνδυάζονται μοναδικά με πάστες & variegatto όπως mascarpone, gianduia, biscotto, καραμελωμένο σύκο κ.ά., 2) πρωτοποριακά έτοιμα μείγματα σοκολάτας γάλακτος, fondente, bianco και 3) έτοιμες βάσεις φρούτων DELIFAST για σορμπέ διαφόρων γεύσεων.

Τηλ. Παραγγελιών: 210 9416087

 

ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΕΒΕ: Ολοκαίνουργια βάση παγωτού με λάδι ελιάς

H ΣΤ. ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ λανσάρει την πρόταση της FUGAR: το νέο παγωτό με λάδι ελιάς. Xρησιμοποιώντας όλες του τις ευεργετικές ιδιότητες αλλά χωρίς τη χαρακτηριστική γεύση του ελαιόλαδου γεννήθηκε μία νέα βάση, εύγεστη και φυσική, ιδανική για την παρασκευή παγωτών με κρεμώδη φρουτώδη γεύση. Η σειρά OLLI περιέχει φυσικούς γαλακτωματοποιητές, δεν περιέχει αλλεργιογόνα, γάλα και παράγωγά του (κατάλληλο για τους δυσανεκτικούς στη λακτόζη), γλουτένη, υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά, ζωικά λιπαρά ή άλλα ζωικά συστατικά (κατάλληλο για vegan). Επίσης, περιέχει μόνο φρουκτόζη και τέλος, ινουλίνη, που εκτός από ευεργετική για τη χλωρίδα του εντέρου, βελτιώνει την υφή του παγωτού. Τηλ. Παραγγελιών: 210 5772337-9


ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ – PASTRYGEL: Με έξτρα πρωτεΐνες!

Η ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ – PASTRYGEL παρουσιάζει τη NIRVANA, μια βάση για παγωτό 100γρ σε κόστος 50γρ! Η επιτυχία της σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκεται στη σταθερότητα και στο πλούσιο σε γεύση αποτέλεσμα που δίνει. Έχει ουδέτερη γεύση και είναι ιδανικό προϊόν για να χρησιμοποιηθεί είτε σε κρύα είτε σε ζεστή μέθοδο παρασκευής παγωτού. Τέλος η βάση ΝIRVANA είναι εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες Integra Latte & Panna και έτσι, δίνει ένα πλούσιο και βελούδινο παγωτό με κρεμώδη υφή μεγάλης διάρκειας.

Τηλ. Παραγγελιών: 2310 201635


ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ: Κορυφαίες προτάσεις για μοναδικά παγωτά

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ εισάγει αποκλειστικά και σας προτείνει τις κορυφαίες βάσεις παγωτού της Νο. 1 ιταλικής εταρείας FABBRI: NEVEPANN 50C (πηκτικό για ζεστή μέθοδο), NEVEPANN 50F (πηκτικό για κρύα μέθοδο), NEVEPANN 100 Bolo Oro (πηκτικό για ζεστή μέθοδο), SUPERPANNA CF (πηκτικό για κρεμώδη παγωτά, κατάλληλο για ζεστή και κρύα μέθοδο) και BAVIERA (πηκτικό για κρεμώδη παγωτά, για ζεστή μέθοδο). Διαθέτει επίσης και ένα μοναδικό πηκτικό για γρανίτες, το NEVEFRUTTA, το οποίο δεν αφαιρεί το χρώμα από τα φρούτα. 

Τηλ. Παραγγελιών: 210 2419700

 

ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ: Ελληνικής παραγωγής με διεθνείς προδιαγραφές

Η ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, διαθέτοντας 40 ολόκληρα χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά της ζαχαροπλαστικής γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες και τις προτιμήσεις του Έλληνα καταναλωτή. Με σύνθημα «βάλτε το παγωτό σας σε νέες βάσεις», λανσάρει τα νέα προϊόντα BERGELATO που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην αγορά παγωτού. Η BERGELATO 50 & BERGELATO 100 είναι δύο βάσεις υψηλής ποιότητας που δίνουν συγκριτικά πλεονεκτήματα σε κάθε επαγγελματία είτε δραστηριοποιείται στη λιανική είτε στην παραγωγή και χονδρική πώληση παγωτού. Παράγονται στη νέα γραμμή παραγωγής της ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας δίνοντας ένα προϊόν διεθνών προδιαγραφών σε ελληνική τιμή στηρίζοντας έτσι, τον Έλληνα επαγγελματία και την ελληνική οικονομία. Τηλ. Παραγγελιών: 210 4832466


ΛΑΟΥΔΗ ΑΦΟΙ ΑΕΒΕ: Άριστη δομή, τέλεια υφή, υψηλή διόγκωση

H ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ διαμορφώνει την βάση πάνω στην οποία δημιουργούνται τα παγωτά της με το συνδυασμό τριών “star” προϊόντων της MEC3. Το PANNA BASE αποτελεί το βασικό πηκτικό παγωτού. Το PAN MEC D είναι ζωικό βελτιωτικό και εμπλουτίζει το παγωτό με λιπαρά δίνοντας βελούδινη υφή ενώ βοηθά στη δομή του παγωτού. Τέλος, το SOFFICE περιέχει σάκχαρα φίνας μορφής που προσφέρουν μαλακή υφή και αποτρέπουν την κρυσταλλοποίηση. Επιπλέον, και τα τρία προϊόντα είναι ιδανικά για ζεστή και κρύα μέθοδο και δίνουν τελική βάση, απαλής υφής και υψηλής διόγκωσης και δομής. Διατίθενται: το Panna Base σε κιβώτιο 4x2,5 κ., το Pan Μec D σε κιβώτιο 4x1,5 κ. και το Soffice σε κιβώτιο 4x3 κ. Τηλ. Παραγγελιών: 210 6038001-3

 

ΛΗΔΡΑ ΕΠΕ: Πλούσια γεύση

Την κορυφαία βάση για παγωτό, COMPLET LCD της GIUSO παρουσιάζει η ΛΗΔΡΑ. Πρόκειται για πλήρη βάση παγωτού γάλακτος με παστερίωση, η οποία περιέχει ακόμα και κρέμα γάλακτος στην σύνθεσή της μαζί με άλλα συστατικά υψηλής ποιότητας. Ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση, τη βελούδινη υφή, την άριστη συμπεριφορά στη βιτρίνα και συνδυάζεται άψογα με όλες τις γεύσεις. Υποστηρίζεται τεχνικά από συνταγές ενώ μπορεί να παράγει από ένα πολύ πλούσιο έως ένα πιο ελαφρύ παγωτό με μακρά συντήρηση. Διατίθεται σε κιβώτιο 6x2 κιλά. 

Τηλ. Παραγγελιών: 210 4834748

 

Ρεπορτάζ: Ελένη Μανίκα

Από το τεύχος 96 (ΜΑΪ/ΙΟΥΝ 2012) του περιοδικού Α-Ζ