A  A  A +
Πίσω
Αρνίσιο σουβλάκι
Αρνίσιο σουβλάκι

Υλικά

1 μπουτάκι αρνιού κομμένο σε μεγάλες μπουκιές
3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
Αλάτι – πιπέρι
2 καυτερές πιπερίτσες ψιλοκομμένες
Ξύσμα και χυμό 1 λεμονιού
Για το γαρνίρισμα:
1 μεγάλη πιπεριά κομμένη καρέ
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο καρέ

Βήματα

Εκτέλεση

Μαρινάρουμε το κρέας με το γιαούρτι, το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, το ξύσμα και χυμό λεμονιού. Αναμιγνύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα. Περνάμε τα κομμάτια σε 3 μεταλλικές σούβλες μαζί με τις πιπεριές και τα κρεμμύδια εναλλάξ. Ψήνουμε στη σχάρα.

Από το τεύχος 40 (MAΡ-ΑΠΡ 2012) του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο