Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και μαρινάρουμε τα συκωτάκια. Αφήνουμε σε ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα, περνάμε στις σούβλες και ψήνουμε στη σχάρα.
Tip: Η εν λόγω κοπή κρέατος αποτελεί μία πολύ πρωτότυπη και γευστική γαστρονομική λύση, ιδανική για ατομική σούβλα. Απαιτεί ωστόσο επιλογή έμπιστου προμηθευτή και πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας ώστε να μην συμβεί το οτιδήποτε στον πελάτη σας.
Από το τεύχος 48 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού ΨΗΤΟ.