Ο Γιάννης Στανίτσας προτείνει πέντε διαφορετικά φαγητά κατσαρόλας και φούρνου με πρωταγωνιστή φυσικά το κρέας...
Συνταγές: Γιάννης Στανίτσας Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Σοτάρουμε το κρέας σε ελαιόλαδο και το σβήνουμε με το λεμονοχυμό. Προσθέτουμε το ξύσμα, τη μαντζουράνα και λίγο νερό (μέχρι να το σκεπάσει), αφήνουμε να βράσει και δένουμε με 1 κ.σ. ρεβυθάλευρο. Βράζουμε τα φασόλια μέσα στο ζωμό του κρέατος. Ανακατεύουμε με ελαιόλαδο, δυόσμο και λίγο ξύσμα από λεμόνι και σερβίρουμε.