Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ χρησιμοποιώντας το γάντζο σε σιγανή ταχύτητα για πέντε λεπτά. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί μέσα στον κάδο του μίξερ για πέντε λεπτά και ξαναχτυπάμε το ζυμάρι για άλλα τρία λεπτά.
Παίρνουμε 220 γρ. από το ζυμάρι και το κάνουμε μπάλα. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για τρία με πέντε λεπτά, ανάλογα με την θερμοκρασία που έχουμε στο χώρο του εργαστηρίου.
Ανοίγουμε το ζυμάρι με τα χέρια, βάζουμε τη γέμιση και ξανακάνουμε το ζυμάρι μπάλα. Στη συνέχεια το τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα και το βάζουμε στη στόφα για να φουσκώσει. Όταν το ψωμί είναι στη στόφα, καλό θα είναι να το ψεκάζουμε με νερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 30-40 λεπτά.
Συνταγή: Δημήτρης Δήμτσος, Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 104 (Σεπτέμβριος/Οκτώβριος 2013) του περιοδικού Α-Ζ.