Σε μία λεκάνη ή στο μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τέλος προσθέτουμε το νερό. Ζυμώνουμε μέχρι να δέσει. Βάζουμε τη ζύμη μέσα σε βουτυρωμένες φόρμες και αφήνουμε να φουσκώσει για 45 περίπου λεπτά. Αλείφουμε τη ζύμη με λιωμένη μαργαρίνη και τη χαράσσουμε. Ψήνουμε στους 200°C βαθμούς για 55 - 60 λεπτά.
Tip: Προσοχή το ζυμάρι αυτό δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με άλλα άλευρα γιατί υπάρχει κίνδυνος να επιμολυνθεί με γλουτένη.
Από το τεύχος 102 (Μάιος/Ιούνιος 2013) του περιοδικού Α-Ζ.