Κόβουμε τη focaccia σε τετράγωνα κομμάτια 2,5 Χ 2,5 εκ. Σωτάρουμε το κρεμμύδι να γλασάρει και προσθέτουμε τα τοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. Στήνουμε τις μπουκίτσες μας απλώνοντας σε κάθε focaccia μια φετούλα gorgonzola, σάλτσα ντομάτας και τελειώνουμε με φύλλα ρόκας.
Συνταγή: Σπύρος Αρβανιτάκης, (ARIA FINE CATERING)
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 111 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2014) του περιοδικού Α-Ζ.