A  A  A +
Πίσω
Trinidadian Mojito
Trinidadian Mojito

Υλικά

12 φύλλα δυόσμου ή μέντας
25 ml σιρόπι ζάχαρης
192 lime κομμένο σε wedges
50 ml Angostura Reserva
3 σταγόνες Angostura Aromatic Bitters
σόδα

Βήματα

Εκτέλεση

Στον πάτο highball ποτηριού, πατάμε ελαφρά το δυόσμο με τα κομμάτια lime. Προσθέτουμε το σιρόπι, γεμίζουμε το ποτήρι με τριμμένο πάγο, προσθέτουμε το Angostura Reserva, αναδεύουμε και ρίχνουμε το Angostura aromatic bitters. Απογεμίζουμε με σόδα και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.

Aπό το τεύχος 43 (ΙΟΥΛ-ΑΥΓ 2012) του περιοδικού Snack & Coffee