Κόβουμε τα παϊδάκια και καθαρίζουμε το πάνω μέρος τους ώστε το κόκκαλο να είναι γυμνό από το κρέας και αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε το ροδάκινο σε κύβους, τη μέντα σε λεπτά ζουλιέν και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι. Σε καυτό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα παϊδάκια, αφαιρούμε από το τηγάνι και προσθέτουμε το ροδάκινο σοτάροντας να καραμελώσει. Σβήνουμε με το λιμοντσέλο, προσθέτουμε τη μέντα, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε με το κρέας.
Από το τεύχος 42 (ΙΟΥΛ-ΑΥΓ 2012) του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο