Κόβουμε κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες - φιλετάκια και τις βάζουμε σε μια πιατέλα. Καρυκεύουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου με το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και την παρμεζάνα. Στη συνέχεια, βάζουμε σε τρία μπωλ το αλεύρι, τα αβγά (τα οποία τα έχουμε χτυπήσει με το σύρμα προσθέτοντας λίγο γάλα) και την φρυγανιά. Ξεκινάμε και περνάμε τα φιλέτινια εναλλάξ, πρώτα από το αλεύρι, στη συνέχεια από το χτυπημένο αβγό και τέλος από τη φρυγανιά. Τηγανιζουμε σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατατούλες και φρέσκα λαχανικά κομμένα σε λωρίδες (καρότο, μαρούλι, αγγουράκι κ.λπ.), τα οποία συνοδεύουμε με δύο ντιπ (μαγιονέζα και κέτσαπ).
Συνταγή: Ηλίας Ιωσηφέλης
Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης (Studio Verve)
Από το τεύχος 156 (Μάρτιος/Απρίλιος 2014) του περιοδικού Z+G.