A  A  A +
Πίσω
Παγωτό Παστέλι
Παγωτό Παστέλι

Υλικά

Παγωτό κρέμα 4.500 γρ.
Παστέλι 200 - 300 γρ.

Βήματα

Εκτέλεση

Στάδιο 1: αφού ακολουθήσουμε τα έξι βήματα για την παρασκευή της βάσης του παγωτού και πριν αυτό πήξει εντελώς, προσθέτουμε 200 γρ. από το ήδη κομμένο σε μικρά κομμάτια παστέλι και συνεχίζουμε τη λειτουργία της παγωτομηχανής για πέντε το πολύ ακόμα λεπτά.

Στάδιο 2: βγάζουμε το παγωτό στη μπασκέτα .

Στάδιο 3: όσο το παγωτό είναι ακόμα αρκετά μαλακό, προσθέτουμε το υπόλοιπο κομμένο παστέλι στην κορυφή του. Αν το επιθυμούμε, μπορούμε να βγάλουμε ένα μέρος του παγωτού, να προσθέσουμε μια στρώση από κομμένο σε μικρά κομμάτια παστέλι, μετά ακόμα ένα μέρος παγωτού και τέλος, μία ακόμα στρώση με το υπόλοιπο παστέλι.

Από το τεύχος 151 (Μάιος/Ιούνιος 2013) του περιοδικού Z+G.