A  A  A +
Πίσω
Μουσκαντίνες με σοκολάτα γάλακτος & λικέρ
Μουσκαντίνες με σοκολάτα γάλακτος & λικέρ

Υλικά

Κρέμα γάλακτος 300 γρ.
Ιμβερτοσάκχαρο 50 γρ.
Σοκολάτα γάλακτος 850 γρ.
Κirsh 50 γρ.
Grand Marnier 50 γρ.
Κακάο για επικάλυψη

Βήματα

Εκτέλεση

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το ιμβερτοσάκχαρο. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και τα λικέρ στο μείγμα, αναμειγνύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα χτυπάμε το μείγμα με το φτερό και κόβουμε με σακούλα ρολάκια μήκους 4εκ., τα οποία επικαλύπτουμε με πλούσια ποσότητα κακάο.

Συνταγή Κώστας Κούρτης

Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης, Studio "Verve"

Από το τεύχος 160 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2014) του περιοδικού Z+G.