Βάζουμε στοn κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε ώσπου να αφρατέψουν. Έπειτα προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα, το γάλα και την βανίλια και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν. Ψήνουμε στους 170°C για 50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
Αφού κρυώσει το κέικ το θρυμματίζουμε σε ένα μπωλ, προσθέτουμε 2 κουτ. σούπας τζιαντούγια και πλάθουμε μπαλάκια. Τα καρφώνουμε σε ξυλαράκια, τα βουτάμε στην χρωματιστή κουβερτούρα και γαρνίρουμε.
Συνταγή: Ηλίας Ιωσσηφέλης
Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης (Studio Verve).
Aπό το τεύχος 156 (Μάρτιος/Απρίλιος 2014) του περιοδικού Ζ+G.