Κόβουμε την κολοκύθα σε καρεδάκια και τα σωτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το χυμό πορτοκάλι και ζωμό κότας (50-50) μέχρι να σκεπάσει την κολοκύθα, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο ξύσμα τζίντζερ. Αφήνουμε να μαλακώσει, το περνάμε στο μίξερ και το κρατάμε ζεστό. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μανούρι (30 - 70) με λίγο αλατοπίπερο. Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τη φλούδα της μελιτζάνας και τηγανίζουμε. Βάζουμε σε σφηνάκια μια στρώση βελουτέ κολοκύθας, μια κενέλ μους τυριού και γαρνίρουμε με τις φλούδες μελιτζάνας.
Συνταγή: Jean Louis Καψαλάς, Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 154 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2013) του περιοδικού Z+G.