Γλώσσες

ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

A  A  A +
Πίσω
Παγωτομηχανές, κερδίστε από τη σωστή επιλογή
Παγωτομηχανές, κερδίστε από τη σωστή επιλογή

Πρακτικές, σύγχρονες, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι παγωτομηχανές που θα βρείτε στην Ελληνική αγορά προσφέρουν λειτουργικότητα, ασφάλεια και ταχύτητα στην καθημερινή εργασία του ζαχαροπλάστη.Εσείς κάντε απλώς τη σωστή επιλογή!

DOMESTICA ABETE

Η πρόταση της εταιρείας DOMESTICA ABETE αφορά την επαναστατική, καινοτόμα μηχανή παγωτού και ζαχαροπλαστικής Maestro της Carpigiani, η οποία έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα της μειωμένης ζήτησης παγωτού κατά τους χειμερινούς μήνες και στην ανάγκη δημιουργίας και προσφοράς φρέσκων προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Η μηχανή Maestro συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεχνογνωσία των πιο επιτυχημένων σειρών της Carpigiani, των μηχανών παγωτού Labotronic καθώς επίσης και των μηχανών ζαχαροπλαστικής Pastochef. Παρέχει δε στον επαγγελματία ζαχαροπλάστη τη δυνατότητα να παράγει στον ίδιο κύλινδρο παγωτά και κρέμες ζαχαροπλαστικής, υψηλής ποιότητας, με μεγάλη ευκολία και συνέπεια προκειμένου να προσφέρει στον καταναλωτή ένα άψογο - από κάθε άποψη- τελικό προϊόν, καθόλη τη διάρκεια της έντονης σεζόν.

Για παραγγελίες: τηλ. 210 -5243014

In.Con.Eq Hellas

Η παρασκευή του καλού παγωτού χρειάζεται εκτός από τη τέχνη του «δημιουργού» και τον κατάλληλο εξοπλισμό προκειμένου να το αναδείξει. Η πρόταση της εταιρείας In.Con.Eq Hellas αφορά μια καταπληκτική και ολοκληρωμένη σειρά μηχανημάτων παγωτού ικανή να σας ενθουσιάσει και να λύσει τα χέρια σας. Παγωτομηχανές 45-60-80 lt/h και με ενσωματωμένο βραστήρα, μηχανές παραγωγής soft παγωτού, κατακόρυφες παγωτομηχανές για τους λάτρεις του παραδοσιακού παγωτού, παστεριωτές και ωριμαντήρες.

Για παραγγελίες: τηλ. 210-5746040

 

 

LA PROJECT ΕΠΕ

Η εταιρεία LA PROJECT EΠΕ διαθέτει τις επαγγελματικές μηχανές της Valmar Global, με τα παρακάτω πλεονεκτήματα: Εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας, με τις χαμηλότερες καταναλώσεις ρεύματος και νερού στην κατηγορία τους, το μικρότερο ποσοστό τεχνικών προβλημάτων μακροπρόθεσμα και τους χαμηλότερους χρόνους παραγωγής παγωτού στην κατηγορία τους, κάτι που αποτρέπει τον σχηματισμό κρυστάλλων στο παγωτό. Επιπλέον, με τη χαμηλότερη θερμοκρασία ( -12°C), δίνει τη δυνατότητα να φτιάχνει ο επαγγελματίας το παγωτό του άμεσα ή να το εκθέτει αν επιθυμεί απευθείας στη βιτρίνα και τέλος, με την καλύτερη ποιότητα σε όρους σκληρότητας και πυκνότητας.

Για παραγγελίες: τηλ. 22990-24910

 

Α. & Δ. ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ ΟΕ

Η Α. & Δ. ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ OE σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο TELME διαθέτουν το επαναστατικό σύνθετο μηχάνημα COMBIGEL: για παστερίωση και παραγωγή παγωτού ταυτόχρονα σε 20', με ωριαία παραγωγή από15-60 λ. Διαθέτει δύο κάδους, όπου αρχικά βράζεται το μείγμα του παγωτού και έπειτα μεταφέρεται στο δεύτερο όπου ψύχεται και πήζει, ενώ η παστερίωση πραγματοποιείται μέσω του απότομου περάσματος από τις υψηλές στις χαμηλές θερμοκρασίες. Τεχνολογία για άριστη ποιότητα παγωτού και εξοικονόμηση χρόνου.

Για παραγγελίες: τηλ. 210-5723111-2

 

 

AΡZINOΣ N. ΕΠΕ

Το νέο μοντέλο της εταιρείας ΑΡΖΙΝΟΣ Ν. ΕΠΕ για κάθε επαγγελματική χρήση, διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο κύλινδρο παγώματος. Χάρη στον μοναδικά σχεδιασμένο εξατμιστήρα με το αέριο ψύξης να διασκορπίζεται λεπτά «σε πολυσημειακό» γύρω από τον κύλινδρο σύστημα και τα βελτιωμένα αποτελέσματα να φτάνουν στην εσωτερική επιφάνεια του μίγματος, οι συγκεκριμένες μηχανές μπορούν να παράγουν πολύ σκληρότερο παγωτό με την καλύτερη δυνατή σύσταση και υφή. Με το σύστημα λειτουργίας HCS (έλεγχος σκληρότητας), μπορείτε να αλλάξετε ελεύθερα τη χαμηλή ή υψηλή ταχύτητα ακόμη και κατά τη διάρκεια της παραγωγής, καθώς επίσης και την ταχύτητα εξώθησης του παγωτού όπως εσείς επιθυμείτε, επιτρέποντας ακόμη και να ντεκοράρετε το παγωτό. Επιπλέον, διαθέτει πλήρως αυτόματη λειτουργία με πολύ φιλική και εύκαμπτη (touchscreen) επαφή.

Για παραγγελίες: τηλ. 210-4838252

 

ΑΦΟΙ ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ

Η πρόταση της εταιρείας ΑΦΟΙ ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, αφορά ένα νέο «έξυπνο» μοντέλο παγωτομηχανής με μεγάλη οθόνη αφής LCD που επιτρέπει τη ρύθμιση και τον έλεγχο σε κάθε στάδιο της λειτουργίας της μηχανής.

Διαθέτει το νέο σύστημα ICETECH για τον έλεγχο σκληρότητας του παγωτού ενώ υπάρχει και η επιλογή της εξοικονόμησης ενέργειας, σε περίπτωση που θέλετε να παράγετε την ελάχιστη ποσότητα παγωτού στον κάδο. Χάρη στο πρόγραμμα σοκαρίσματος του παγωτού, μπαίνει κατευθείαν στη βιτρίνα σας ενώ χάρη στον αυτόματο διαγνωστικό έλεγχο μπορείτε να ανιχνεύετε και να παρακολουθείτε κάθε πρόβλημα που προκύπτει μέσα από μια διαδραστική οθόνη.

Για παραγγελίες: τηλ. 2310 -301090

 

KOYΡΛΑΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Η μηχανή technogel professional της εταιρείας ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ αποτελείται από δύο κάδους: α) τον ζεστό για την παστερίωση παγωτού, το βράσιμο κρέμας και το στρώσιμο της σοκολάτας και β) τον κρύο, ο οποίος μπορεί να κατασκευάσει παγωτό και να κρυώσει κρέμες. Η λειτουργία των δύο αυτών κάδων έχει ως πλεονέκτημα το γεγονός ότι ελέγχεται πλήρως ηλεκτρονικά με ειδικά προγράμματα για κάθε είδος προϊόντος που επιθυμείτε. Πιο συγκεκριμένα έχει δυνατότητα ταυτόχρονης λειτουργίας, τόσο για να παστεριώνετε και να ψύχετε παγωτό συγχρόνως, όσο και για να βράζετε και να κρυώνετε κρέμες ζαχαροπλαστικής. Επίσης διαθέτει δύο ξεχωριστούς αναδευτήρες οι οποίοι μπορούν και λειτουργούν και σαν μίξερ. Η μηχανή technogel professional που προτείνει στην επαγγελματική αγορά η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ διαθέτει σύστημα ρυθμιζόμενης ταχύτητας με inverter.

Για παραγγελίες: τηλ. 210-5773177-8

 

 

ΜΑΝΙΚΑΣ Α. & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία ΜΑΝΙΚΑΣ Α. & ΣΙΑ ΟΕ παρουσιάζει στην επαγγελματική αγορά τις νέες αυτόματες παγωτομηχανές ΑΜΑΝΚ. Οι εν λόγω μηχανές διατίθενται σε τρία διαφορετικά μεγέθη με δυνατότητα παραγωγής 30-60 έως και110 λίτρα την ώρα, αλοιφωτού διογκωμένου παγωτού. Οι παγωτομηχανές ΑΜΑΝΚ, εξασφαλίζουν για το σύγχρονο ζαχαροπλάστη τη σωστή επεξεργασία του μίγματος, με αποτέλεσμα την παραγωγή άριστης ποιότητας παγωτού. Επιλέξτε την πρόταση της ΜΑΝΙΚΑΣ Α. & ΣΙΑ ΟΕ για το εργαστήριό σας, ειδικά τώρα που βρισκόμαστεστην πιο κατάλληλη περίοδο για την παρασκευή του δικού σας χειροποίητου παγωτού.

Για παραγγελίες: τηλ. 210-5221298

 

 

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ

Η πολυμηχανή Executive Trittico του οίκου BRAVO Ιταλίας, είναι η πρόταση του Ομίλου ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ. Κατάλληλη για παστερίωση και παραγωγή παγωτού, με 4 προγράμματα, βράσιμο και κρύωμα, κρέμας ζαχ/κής, προφιτερόλ, mousseline, béchamel, ζελέ επικάλυψης, σιρόπια, σάλτσες φρούτων, ganache γεμίσεων και επικάλυψης, ακόμη και προϊόντα για catering, βράσιμο και κρύωμα με ταυτόχρονη διόγκωση, για mousse, pate a bombe, βουτυρόκρεμα, biscuit, παντεσπάνι. Ιδανική για τέλειο στρώσιμο όλων των ειδών σοκολάτας, με ειδικό πρόγραμμα για ρόφημα τύπου γρανίτας.

Συνοδεύεται με πλήρες συνταγολόγιο και διατίθεται σε μοντέλα χωρητικότητας 2, 3, 5, 7, 10, 15 & 20 λίτρων.

Για παραγγελίες: τηλ. 2310-531421 και 210-9214207

 

ΠΑΤΣΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε

Από την εταιρεία ΠΑΤΣΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. παρουσιάζεται στον επαγγελματία ο Promag Easy Mix 60. Πρόκειται για έναν υδρόψυκτο παστεριωτή- κατασκευαστή παγωτού, εξ' ολοκλήρου ανοξείδωτο με προγραμματισμό τριών προγραμμάτων παστερίωσης, η οποία γίνεται με υποβολή του μίγματος σε θερμικό σοκ. Η ελάχιστη χωρητικότητα του κάδου είναι 30 λίτρα και η μέγιστη, 60. Επιπλέον, διαθέτει ηλεκτρονική ψηφιακή ταστιέρα με οπτικό καντράν, καπάκι με μικροδιακόπτη ασφάλειας για να σταματά αυτόματα την μηχανή σε περίπτωση που ανοίξει το καπάκι όταν αυτή βρίσκεται σε λειτουργία (για καλύτερη προστασία) και τέλος, ενσωματωμένο ντους με χωνευτή προέκταση για το πλύσιμό της.

Για παραγγελίες: τηλ. 2310- 478910

 

 

Επιμέλεια: Τάκης Κορμπάκης

Aπό το τεύχος 144 (ΜΑΡ/ΑΠΡ 2012) του περιοδικού Z+G