Ζυμώνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το νερό και τα αβγά, μέχρι να αποκτήσουν μία σπυρωτή μορφή. Προσθέτουμε το νερό και τα αβγά και εν συνεχεία ζυμώνουμε μέχρι να αφομοιωθούν και να ομογενοποιηθούν. Ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας τη φέτα (εναλλακτικά βάζουμε 50% φέτα- 50% ανθότυρο) με την μπεσαμέλ και το νερό. Κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια των 110 γραμμαρίων, ανοίγουμε με τον πλάστη, τοποθετούμε τη γέμιση και κλείνουμε διπλώνοντας τη ζύμη. Ψήνουμε στους 180°C για 30 λεπτά.
Συνταγή: Βασίλης Παπαδόπουλος, Σπύρος Ρενιέρης
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 108 (Μάιος/Ιούνιος 2014) του περιοδικού Α-Ζ.