Ανακατεύουμε τα υλικά της κρέμας μέχρι να γίνει παχύρευστη. Με το μισό αλεύρι και τη μαγιά λιωμένη σε χλιαρό γάλα, φτιάχνουμε ένα μαλακό προζύμι και το αφήνουμε στη στόφα για 15'. Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά και, αφού γίνουν κρέμα, ρίχνουμε το αλεύρι και το προζύμι και δουλεύουμε μέχρι να γίνει ελαστικό και λείο. Τοποθετούμε στη στόφα για 60', κόβουμε 5 φιτίλια των 100 γρ. και τα πλέκουμε. Αφού ψηθεί για 25-30' στους 150°C (σε ταμπανωτό φούρνο) κάνουμε ενέσεις με την κρέμα σε 3-4 σημεία κάθε πλεξούδας και διακοσμούμε με την κρέμα και ψημένο σουσάμι.