Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε χαμηλή ταχύτητα για 6 λεπτά, αφήνουμε το ζυμάρι για 30’ να ξεκουραστεί και ξαναζυμώνουμε μαζί με το χαλούμι και το ψαρονέφρι ώστε να ενσωματωθούν. Πλάθουμε σε σχήμα κουλούρας, τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα, σκεπάζουμε με βαμβακερό ύφασμα για 40 λεπτά. Όταν τα ψωμιά είναι έτοιμα, αλείφουμε την επιφάνεια των ζυμαριών με λίγο αραιωμένο γάλα. Πασπαλίζουμε με άνιθο και ψήνουμε στους 200°C για 40-50 λεπτά με ατμό.
Info: Το καπνιστό ψαρονέφρι μπορεί εύκολα να αντικασταθεί με οποιοδήποτε αλλαντικό της αρεσκείας σας. Το μόνο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αν θέλετε να το αλλάξετε είναι το τυρί και ο βαθμός αλμυρότητάς του.
Συνταγή: Ελένη Καμάρδα
Φωτό: Θεοδόσης Γεωργιάδης
Από το τεύχος 111 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2014) του περιοδικού Α-Ζ.