Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί σε στόφα ή σε ζεστό μέρος για μία περίπου ώρα. Στη συνέχεια απλώνουμε τη ζύμη στο επιθυμητό μέγεθος και να ξαναστοφάρουμε. Πασπαλίζουμε τα ζυμάρια με μπόλικο καλαμποκάλευρο και τρυπάμε με πιρούνι σε όλη την επιφάνεια του ζυμαριού. Ψήνουμε στους 175°C για 30 - 45 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της λαγάνας.
Συνταγή: Παναγιώτης Λεντοβάς, Captain's Bakery
Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης
Από το τεύχος 112 (Ιανουάριος/Φεβρουάριος 2015) του περιοδικού Α-Ζ.